Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea? „Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. M-au plictisit toți”

Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea? Câştigătorul Survivor România trece printr-o perioadă dificilă, nu vrea să mai iasă din casă şi nimic nu îl mai entuziasmează. Fanii au observat o răcire între el şi iubitul Antoniei, însă nu este nimic confirmat.

23 nov. 2021, 11:02
Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea? „Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. M-au plictisit toți”
Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea?

Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea? Recent, tânărul a făcut un vlog alături de prietenul său, Sebi Chitoșcă, pe care l-a cunoscut la Survivor România. Artistul a ieșit din casă după o perioadă în care nu a mai vrut să vadă pe nimeni, în care s-a simțit pierdut.

Citeşte şi: Zanni dezvăluie un secret dureros despre fratele lui decedat. Tânărul a murit din cauza substanţelor interzise: NIMENI nu putea să îl ajute!

Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea?

La ieșirea din bloc, Zanni le-a spus fanilor că a intrat într-o stare de angoasă din care nu știa cum să mai iasă. Nu a spus ce i-a provocat această stare, însă a vrut să îi liniștească pe fani, arătându-le că este bine, viu și întreg.

Intrasem într-o ceață. Într-o umbră. Mă pierdusem. Intru în momente din astea de mă pierd total. Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. Am avut o discuție cu mine în Uber.

Nu e deloc rău să fii capabil să-ți dai singur răspunsuri. Nu sunt singurul care trece prin momente din astea. Sunt convins că poate vă regăsiți în momentele mele. M-au plictisit toți. Cu trendurile lor. Toți ratații”, a declarat Zannidache pe vlogul postat pe Youtube.

Imediat au apărut speculaţii că s-ar fi produs o ruptură între Velea și Zanni. Urmăritorii lui Zanni au observat că trapperul nu îl mai pomeneşte deloc pe Alex Velea, ba chiar iubitul Antoniei nu îl mai are la Follow pe cel pe care l-a sprijinit din punct de vedere muzical.

Mă duc Dracului rău de tot”, a zis Zanni înainte să intre în casa lui Sebi Chitoșcă.