VIDEO: Circ în fața sediului CNA. Victor Ciutacu și Roxana Ciucă, agresați de protestatarii #REZIST. Amenințări și jigniri: „E doar începutul!”

Un eveniment neașteptat a avut loc în fața Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), marți, 25 aprilie. Jurnaliștii România TV Victor Ciutacu și Roxana Ciucă au fost agresați de doi protestatari #REZIST, ai USR. Printre cei prezenți la fața locului s-a numărat și Marian Ceaușescu, recunoscut pentru participarea la proteste violente. 

25 apr. 2023, 18:34
VIDEO: Circ în fața sediului CNA. Victor Ciutacu și Roxana Ciucă, agresați de protestatarii #REZIST. Amenințări și jigniri: „E doar începutul!”

În momentul în care Victor Ciutacu și Roxana Niculescu, director de programe România TV au ieșit din clădirea CNA alături de reporterul Roxana Ciucă, doi protestatarii celebrii în cercurile mișcăriii #Rezist au început să se lipească de „țintele” pe care le-au avut în vizor.

Protestatarii Ceaușescu și Alexe au agresat jurnaliștii România TV și au continuat circul până când Victor Ciutacu a reușit să se urce în mașină.

Interviul din fața clădirii a fost obstrucționat de prezența celor doi protestatari, așa cum se poate observa în video.

„Băi tată, vezi să nu faci stop!”, i-a transmis Ciutacu protestatarului Alexe.

„Ai o problemă cu prestația mea?”, a răspuns protestatarul #Rezist.

„RTV, este doar începutul! Este doar începutul, fraților!”, a amenințat Alexe.

 

Victor Ciutacu: „Angajatorii au exploatat la sânge angajații pe care-i au și nu le oferă drepturile conferite de lege. De fapt, asta a durut cel mai tare că am spus”

 

În urma incidentului, Victor Ciutacu a reacționat:

„Ce ne-a așteptat? Un rezist la dezbateri și doi reziști la poartă, care să ne măscărească. Ceaușescu și unul care m-a înjurat un sfert de ceas, unul Alexe, care e de la ‘Corupția Ucide!’, cu Ordonanța 13, Dragnea, cu Colectivul.

Asta știu să facă reziștii. Cu ce diferă ședințele de la CNA de cele din Parlament, când făceau ca toate visele. Atât știu să facă, circ și panaramă. Au stricat o ședință care dincolo de părțile contondente, au conținut o grămadă de lucruri interesante, de constatări, întrebări și răspunsuri care cuprindeau cu adevărat problemele psihiatrice grave, care în cele mai multe cazuri sunt ignorate de angajatori sau ascunse. Angajatorii au exploatat la sânge angajații pe care-i au și nu le oferă drepturile conferite de lege. De fapt, asta a durut cel mai tare. A fost întrebarea mea dacă angajatorii nu au niciun fel de responsabilitate morală sau legală pentru ceea ce se întâmplă în curtea lor. Și de acolo a început jihadul!”, a comentat Victor Ciutacu.