VIDEO Circ pe aeroportul din Viena cu George Simion şi Virgil Popescu: „Hoţule, ai venit la stăpânii de la OMV?/Băi, trompetă rusească, te-a trimis Putin aici?”

Preşedintele AUR George Simion s-a aflat duminică pe aeroportul din Viena, unde s-a întâlnit întâmplător, din spusele sale, cu "clientul" său preferat, ministrul Energiei Virgil Popescu, pe care l-a urmărit timp de aproximativ o oră, transmiţând live pe pagina sa de Facebook.

10 iul. 2022, 20:33
VIDEO Circ pe aeroportul din Viena cu George Simion şi Virgil Popescu: „Hoţule, ai venit la stăpânii de la OMV?/Băi, trompetă rusească, te-a trimis Putin aici?”

Acţiunea lui George Simion vine la doar o zi după ce ministrul Virgil Popescu l-a atacat pe liderul AUR, numindu-l „trompetă rusească”. Simion i s-a adresat lui Popescu cu formula ”hoţul Virgil”, spunându-i ca a venit la ”stăpânii de la OMV”. În replică, ministrul Energiei l-a numit din nou ”trompetă rusească” şi l-a întrebat dacă a fost trimis de Putin la Viena.

„Ce faci, hoțule, ai venit să iei ordine de la OMV Petrom? Ce cauti la Viena? La muncă nu te duci, ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi?”, spune Simion, în debutul înregistrării.

„L-am prins pe hotul Virgil. Ia uitați, se plimbă pe banii românilor, mititelul! N-a fost toată săptămâna la muncă, acum spune că îl hărțuim”, se aude Simion.

„Ia să caut eu poliție pe aici!”, reacționează, la un moment dat, ministrul Virgil Popescu, care era însoțit de deputatul Gigel Știrbu.

„Ia să vă arăt banditul! Acest bandit nu altul… acesta, nu a venit la moţiunea simplă. Am făcut toate demersurile, să nu credeţi că ne place să identificăm miniştri pe aeroporturi străine. Nu a venit la moţiunea simplă, crede că scapă de Simion. De ce ţi-e frică nu scapi, amice!”, a comentat Simion, pe parcursul transmisiunii.

Acesta a folosit în repetate rânduri expresia „hoţul Virgil” spunând: „L-am întrebat ce face aici şi a zis că e într-o vizită privată”.

Citeşte şi: Rafila, un nou atac la Arafat: Este un om al monologului. O intervenţie medicală de urgenţă nu trebuie neapărat să se întâmple pe autostradă, în elicoptere sau în maşini care au vopseaua roşie

Acesta a continuat să comenteze şi să citească şi comentarii ale celor care îl urmăresc pe reţeaua de socializare.

„Ce credeţi, că nu mai există niciun alt om care să conducă sectorul energetic în România? Altceva nu pot să-i fac decât să vă arătăm fraţilor pe unde umblă Virgil”, mai spune George Simion.

Transmisiunea lui George Simion are loc la o zi după ce ministrul Energiei a lansat un atac dur la adresa liderului AUR, pe care l-a catalogat drept „trompetă rusească”.

„El e trompetă de la Iran. Cu Iranul! Tot cu Rusia”, a mai spus Simion, fără a face alte precizări.

În continuare, Simion l-a urmărit pe Popescu până în avion, „să vadă toată România hoțul”.

„Am fost la o întâlnire cu românii din Graz”, a declarat Simion, pentru Libertatea, explicând cum s-a întâlnit cu ministrul.

„Mă întorc acasă după cununia fiicei mele, care s-a măritat cu un austriac”, a transmis, la rândul său, Virgil Popescu pentru sursa citată, înainte să urce în cursa RyanAir care i-a adus pe cei doi în București.

Citeşte şi: Cătălin Drulă a fost ales preşedinte al USR: „Nu mai avem timp de vedetisme şi de politică imatură”