VIDEO. Clipe de groază la Insula Iubirii. Rey cade de la etaj, sub privirile neputincioase ale tuturor

Rey, concurentul de la Insula Iubirii care a cedat primul în fața unei ispite în acest sezon, va fi, în emisiunea de lunea viitoare, victima unui accident stupid, sau cel puțin așa se înțelege din promo-ul prezentat de Antena 1, după ediția difuzată aseară.

07 iun. 2022, 17:16
VIDEO. Clipe de groază la Insula Iubirii. Rey cade de la etaj, sub privirile neputincioase ale tuturor

Așa cum se poate observa și în imagini, Rey înceacă să urce la etajul casei unde este pe parcursul emisiunii cazat, pe afară, nu prin interior, cum era normal. Din păcate, ideea nu a fost una tocmai bună.

Rey de la Insula Iubirii cade de la etaj. Imaginile au fost surprinde de camerele de filmat

Deși a reușit să se prindă de barele terasei, din păcate pentru Rey, „priza” făcută nu a ținut. După ce dă drumul la mâini, Rey cade pe spate, sub privirile neputincioase ale ispitelor și a celorlalți concurenți de la Insula Iubirii.

Citește și: O nouă relaţie la Insula Iubirii? Teodora l-a invitat pe Ali să doarmă cu ea: „N-am putut refuza”

Totuși, postul Antena 1 nu a făcut publică până acum niciun fel de informație despre starea de sănătate a lui Rey. Cel mai probabil, fanii Insula Iubirii vor afla multe despre acest subiect, în ediția de luni, 13 iunie.

Rey și Alex și-au aruncat vorbe grele, luni seară, la Insula Iubirii

În ultima ediție de la Insula Iubirii, difuzată luni, 6 iunie, între Rey și Alex a început un scandal care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Se pare că Alex ar fi început o caserolă de mâncare, dar nu ar fi consumat-o, astfel că a aruncat-o la gunoi. Enervat peste măsură de gestul său, Rey a izbucnit și i-a adresat cuvinte dure.

Rey i-a reproșat lui Alex că irosește mâncare și nu se gândește la cei din jurul său: „Tu în fața mea nu ești bărbat. Îți zic în față, oricând și la orice oră (…) Te jignesc cât vreau eu de acum înainte”, i-a spus Rey lui Alex, extrem de nervos.

Supărat că este luat la rost, Alex i-a reproșat lui Rey că are ceva cu el personal deoarece a încercat să-l atace chiar și înainte de a începe filmările pe Insula Iubirii.

Citește și: Rey și Eda, de la Insula Iubirii, au dormit împreună pentru prima dată: „Am început să ne cunoaștem”

Alex consideră că Rey nu îl suportă din cu totul alte motive și se leagă de tot felul de lucruri pentru a-l putea ataca. La rândul său, Alex a ținut să-i ceară explicii lui Rey pentru felul în care a acționat și pentru că a fost agresiv verbal și l-a jignit spunându-i că nu e bărbat.