VIDEO! Clotilde Armand, regina gunoaielor, făcută praf la iUmor! Doina Teodoru a umilit-o în ultimul hal pe primăriţa de la Sectorul 1! „Putem contribui la reîntoarcerea în natură. Vă daţi seama câte specii de şobolani au dispărut”

Clotilde Armand a devenit subiect de parodie. Edilul Sectorului 1 a fost ţinta ironiilor după ce s-a spus despre ea că a vrut să facă din sector "Rahova nordului".

29 mart. 2022, 16:59

„Îmbrăcată” în gunoaie, actriţa Doina Teodoru a intrat în pielea lui Clotilde Armand, după ce şi-a „perfecţionat” accentul franţuzesc cu un exerciţiu de dicţie; „râu, răţuşcă, rămurică, PSD”.

„Am încercat să aduc Sectorul 1 acolo unde merită şi unde ştiu că pot. La nivelul Sectorului 5 (cinque). Oamenii nu au înţeles nimic. Pe modelul primarului din Bruges care a transformat oraşul nordului în Veneţia nordului, am vrut să fac din Sectorul 1 Rahova nordului. N-ai cu cine!”, a spus cea care a interpretat-o pe Clotilde Armand la emisiunea iUmor.

„Mai spectaculoasă rochia asta din deşeuri!”, a comentat actriţa Ilona Brezoianu.

Citeşte şi: Piedone continuă războiul cu Nicuşor Dan. „A efectuat mai multe acțiuni deliberate împotriva cetățenilor Capitalei”

Clotilde Armand, regina gunoaielor, făcută praf la iUmor! „Sectorul 1, prin munca mea, poate să devină un parc naţional”

În parodie s-a făcut referire la unele dintre cele mai mari probleme din Sectorului 1 – ridicarea gunoaielor, şobolanii, precum şi scandalul fraudării alegerilor.

„Tot vorbim despre ecologie şi despre gunoiul selectiv, am decis să facem selectare selectivă. Sub mandatul meu, am decis să ridicăm gunoiul selectiv – anul acesta nu, anul viitor vom mai vedea

Aşa putem contribui la reîntoarcerea în natură. Vă daţi seama câte specii de şobolani au dispărut. Doar Rareş Bogdan a rezistat. Ba mai mult, anul acesta era să rămănem fără ţânţari. Am rezolvat această situaţie. Ba chiar, împreună cu Nicuşor Dan am pus bazele unei campanii de repopulare a păduchilor”

Sunt un pic invidioasă pe primarul din Sinaia care a repopulat străzile cu urşi. E adevărat că sunt urşi gunoieri. Puteau repopula cu nişte urşi mai elevaţi, dar nu am nicio problemă cu această meserie. La mine în sector nu mai este necesar. Lăsăm gunoiul acolo până când va fi în stare să se ducă singur la pubelă.

„Sectorul 1, prin munca mea, poate să devină un parc naţional. Te duci la serviciu, în pauză poţi să hrăneşti un castor. Poţi fura nuci de la veveriţă.

Avem bucuria să vă anunţăm că anul viitor pe străzile din sectorul meu se va filma un remake după Cartea Junglei”, a mai spus Doina Teodoru.

Clotilde Armand, ironizată la iUmor. „Am dat răspuns la problemele pe care le aveaţi şi dacă mai aveaţi alte întrebări, nu îmi pasă”

„Am muncit cu mâinile astea două ca să ajung primar. Apropo, în filmările acelea în care se mută sacii cu voturi nu sunt eu. Adică, parcă nu sunt eu. Aveam o zi mai proastă, nu mi-a plăcut deloc machiajul. Poate refacem filmarea peste trei ani.

Centura Capitalei arată oribil. Parcă e drum de ţară. Trebuie să luăm pe cineva care să ştie să transforme un dezastru într-o imagine superbă. Nu ştiu, poate vom lucra împreună cu mediul Biancăi Drăguşanu.

Trebuie rezolvată problema drumurilor. De exemplu, vrem ca plantele să crească libere vom restrânge traficul la o singură bandă pe mers pe ambele sensuri.
Cu gropile e mai greu din cauza cârtiţelor.

Cred că am acoperit tot. Am dat răspuns la problemele pe care le aveaţi şi dacă mai aveaţi alte întrebări, nu îmi pasă. Să ne revedem cu bine şi să ne ajute Dumnezeu să fim cu toţii o apă şi un pământ. Merci beaucoup!”, a mai spus cea care a ironizat-o pe Clotilde Armand la iUmor.

Citeşte şi: Clotilde Armand l-a sunat pe primarul de la Kiev. Edilul de la București vrea să se implice în războiul din Ucraina: Vom face tot ceea ce este nevoie să vă ajutăm!