VIDEO Consiliera primarului, în luptă corp la corp cu viceprimarul: „Vă rog să trimiteţi şi o ambulanţă, am tensiune şi sunt foarte agitată”

Imagini halucinante vin dintr-o primărie din Vâlcea, de la Băile Govora, acolo unde consiliera edilului îl lovește pe viceprimar cu o masă, pe motiv că acesta nu îi permite accesul în birou şi o filmează cu telefonul.

11 sept. 2023, 14:04
VIDEO Consiliera primarului, în luptă corp la corp cu viceprimarul: „Vă rog să trimiteţi şi o ambulanţă, am tensiune şi sunt foarte agitată”

Consiliera nou-angajată de primarul Mihai Mateescu se numeşte Lavinia Barbu şi vine de pe un post de polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Ilfov.

Incidentul a izbucnit după ce viceprimarul Radu Bărăscu s-a pus în ușă și i-a interzis colegei sale să mai intre în biroul primarului.

La fața locului a apărut și primarul, iar cei doi implicați în conflict au depus plângeri la poliție. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, loviri și alte violențe, amenințare și hărțuire.

Aparent, între cei doi există un conflict mai vechi, pentru că, la un moment dat, femeia îi reproşează direct viceprimarului că ar vrea să „împartă” fondurile unei societăţi din subordinea primăriei sau ai unui departament.

Cu câteva zile înainte, aceeași femeie dansa pe muzică de petrecere în timp ce stătea pe un birou al Primăriei.

Citeşte şi: Valerie Cioloş, plătită din bani europeni de Primăria Alba Iulia. Soţia fostului premier încasează peste 20.000 de lei