Video: Contraofensivă a Batalionului Azov la Mariupol. Imagini cu ambuscada ucraineană

În imaginile filmate cu o dronă se observă cum un număr mic de ucraineni prind într-o ambuscadă o coloană formată din mai multe autoturisme ale forțelor ruse, marcate cu litera Z.
Filip Stan
18 apr. 2022, 19:54
Video: Contraofensivă a Batalionului Azov la Mariupol. Imagini cu ambuscada ucraineană

Militarii ucraineni din Mariupol continuă să reziste și luni, 18 aprilie, atacurilor rușilor, deși sunt cu mult depășiți numeric. În prezent, orașul este apărat de militarii Regimentului Azov. Luni, într-un mesaj postat pe Twitter, militarii au făcut publice imagini cu momentul unui contraatac.

Mama unui marinar de pe nava amiral Moscova, scufundată de armata ucraineană, povesteşte ce i-a spus fiul său: „M-a sunat şi plângea din cauza a ceea ce a văzut. A fost terifiant”
În imaginile filmate cu o dronă se observă cum un număr mic de ucraineni prind într-o ambuscadă o coloană formată din mai multe autoturisme ale forțelor ruse, marcate cu litera Z.

Comandantul Brigăzii 36 Marine din Mariupol face apel la Papa Francisc: A venit vremea când rugăciunea nu este suficientă / Aduceţi adevărul în faţa lumii, evacuaţi oamenii şi salvaţi-le vieţile din mâinile Satanei

Volodimir Zelenski rupe tăcerea: sunt 2500-3000 de soldaţi morţi!
Comandantul Brigăzii 36 Marine din Mariupol, oraş în stare de asediu, a făcut apel la Papa Francisc să salveze oamenii blocaţi în oraş care sunt ţinta bombardamentelor puternice. Maiorul Volina afirmă că este sigur că liderul Bisericii Catolice nu a fost martorul unor evenimente precum cele din Mariupol, deoarece este ”iadul pe pământ”, femei şi copii stau înfometaţi în frig, iar răniţii mor din cauza penuriei de apă, mâncare şi medicamente. După bombardamentul teatrului din Mariupol, nimeni nu mai crede în ocupanţii ruşi, ”adevărul trebuie adus în faţa lumii”, iar oamenii evacuaţi şi salvaţi ”din mâinile Satanei, afirmă bărbatul, conform CNN.

”Nu am văzut apelurile dumneavoastră către lume şi nu am citit toate recentele dumneavoastră declaraţii. Mă lupt de mai bine de 50 de zile, fiind încercuiţi complet şi nu am timp decât pentru o luptă aprigă pentru fiecare metru al unui oraş încercuit de inamic”, a scris maiorul Serhii Volina, comandatul celei de-a 36-a Brigăzi a Marinei, într-o scrisoare publicată pe site-ul Ukrainska Pravda.

Volina a spus că este pregătit să ”lupte până la capăt”, în pofida tirurilor constante de artilerie şi rachete, a penuriei de apă, hrană şi medicamente.

”Probabil aţi văzut multe în viaţa dumneavoastră. Dar sunt sigur că nu aţi văzut niciodată ce se întâmplă în Mariupol. Pentru că aşa arată iadul pe pământ”, a subliniat el.


”Am puţin timp să descriu toate ororile pe care le văd aici în fiecare zi. La fabrică (n.r. – combinatul siderurgin Azovstal), femei alături de copii şi bebeluşi stau în buncăre. În frig şi înfometaţi. În fiecare zi sunt vizaţi de forţele aeriene inamice. Răniţii mor în fiecare zi pentru că nu există medicamente, apă, mâncare”, a mai scris el.

Ofiţerul a făcut aluzie la teatrul din Mariupol care a fost distrus în luna martie de un bombardament organizat de forţele ruse în timp ce era folosit ca adăpost de către civili.

”A venit vremea când rugăciunea nu este suficientă. Ajutaţi-i să fie salvaţi. După bombardamentul asupra teatrului dramatic (n.r. – Mariupol), nimeni nu îi mai crede pe ocupanţii ruşi. Aduceţi adevărul în faţa lumii, evacuaţi oamenii şi salvaţi-le vieţile din mâinile Satanei, care vrea să ardă toate fiinţele vii”, a conchis oficialul ucrainean.

 

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei. E adorată de români, iar bugetul e unul prietenos
Capital.ro
România este în elita mondială. Nu ne poate întrece nimeni. Suntem pe primul loc
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Este vestea momentului pentru românii care au credite la bancă!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Bătaie în Parlamentul României. I-a spart nasul
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză completă iunie 2024
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Ciclonul care afectează România: Meteorologii ANM au emis un cod galben de instabilitate atmosferică și cantități însemnate de apă. Care sunt zonele vizate și de când intră în vigoare codul
Capital.ro
Ungurii ne dau clasă. Succes imens chiar în inima României. Ce au făcut în Transilvania
StirileBZI
Coșul de produse e mai ieftin în Grecia decât în România! Cât plătesc românii în supermarketuri
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Tragedie în Bistrița: Bărbat găsit mort în mașină, după ce trecătorii l-au crezut adormit. Ancheta ridică semne de întrebare
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'