VIDEO. Copil filmat conducând un autoturism la Braşov, Poliţia a deschis o anchetă

România deţine primul loc la accidente grave, dar comportamentul şoferilor continuă să fie departe de a fi prudent. Un nou caz grav vine de la Braşov.

22 aug. 2022, 20:00
VIDEO. Copil filmat conducând un autoturism la Braşov, Poliţia a deschis o anchetă

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov anunţă că a demarat o anchetă după ce pe internet au apărut imagini care ar fi fost filmate în Braşov şi în care se vede un copil aflat la volanul unui autoturism, pe locul din dreapta aflându-se un bărbat.

Familie distrusă într-un accident pe Valea Oltului. Între victime este şi un copil de un an şi 3 luni
În imaginile postate online şi care au fost realizate în trafic se vede cum la volanul unui autoturism se află un copil, iar pe locul din dreapta un bărbat face semne celui care înregistrează, părând nemulţumit de faptul că este filmat.

„Cu privire la apariţia în mediul online a unui video în care poate fi observat un copil, ce se află în braţele unei  persoane aflată la volanul unui autovehicul, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier au fost demarate verificări în vederea stabilirii şi clarificării cu exactitate a stării de fapt”, informează Poliţia judeţeană Braşov.

Val de accidente în weekend. Trei persoane au suferit arsuri grave după ce maşina lor a luat foc

Poliţiştii solicită cetăţenilor ca atunci când iau act de nerespectarea unor norme legale, fie că e vorba despre contravenţii sau infracţiuni, să anunţe instituţiile abilitate cu privire la aspectele observate, pentru identificarea autorilor şi dispunerea de măsuri în consecinţă.