VIDEO cu o dronă kamikaze prăbușindu-se peste o clădire din Kiev. În bombardamente a murit şi un cuplu tânăr, cu soţia însărcinată în şase luni

Ca urmare a unei lovituri cu dronă asupra unei clădiri rezidențiale din Kiev, o tânără familie din Kiev a fost ucisă, a anunţat consilierul ministrului Afacerilor Interne din Ucraina, Anton Gerașcenko.

17 oct. 2022, 14:19
VIDEO cu o dronă kamikaze prăbușindu-se peste o clădire din Kiev. În bombardamente a murit şi un cuplu tânăr, cu soţia însărcinată în şase luni

Bohdan și Victoria aveau amândoi 34 de ani. Potrivit cunoscuţilor, ei așteptau un copil. Victoria era însărcinată în 6 luni și urma să intre în concediu de maternitate în decembrie. Ulterior, această informație a decesului celor doi a fost confirmată şi de primarul orașului Kiev, Vitali Kliciko.

În timpul operațiunilor de căutare și salvare într-o clădire rezidențială din centru, care a fost lovită o dronă rusă, au fost scoase cadavrele a trei civili morți. Printre aceștia se numără un cuplu tânăr, soț și soție care așteptau un copil. Femeia era însărcinată în 6 luni”, a spus Kliciko.

În dimineața zilei de 17 octombrie, rușii au atacat districtul Şevcenkiv al capitalei Kiev, cu ajutorul dronelor iraniene. Rușii au vrut să vizeze un obiectiv de infrastructură din apropierea gării Kiev, dar au lovit şi în clădirile din apropiere. În urma atacului, a avut loc şi o explozie într-un bloc de locuințe. Traficul pe mai multe străzi din centrul capitalei este blocat, iar autoritățile le cer oamenilor să nu se deplaseze în centrul orașului dacă nu au o nevoie urgentă.

Citeşte şi Componenta secretă a operațiunii speciale. De ce Rusia nu a distrus căile ferate din Ucraina, scoaterea lor din uz ar provoca o criză mai gravă decât cea a gazelor

Mai târziu s-a aflat că şi trupul unei femei moarte a fost găsit sub dărâmăturile unei case din Kiev, pe care rușii au atacat-o, de asemenea, cu ajutorul dronelor kamikaze iraniene. În prezent, se știe că trei persoane au murit în urma loviturilor cu drone, 19 au fost salvate, iar patru au fost rănite.

În acelaşi timp, adjunctul ministrului Afacerilor Externe de la Kiev a publicat un videoclip cu atacul de azi dimineață asupra Kievului. Videoclipul arată o dronă prăbușindu-se, iar în clipa următoare se vede o explozie, ca urmare a căderii dronei. „Uitați-vă cum Rusia efectuează un atac cu o dronă kamikaze iraniană. Mai multe clădiri au fost avariate. Salvatorii scot civili de sub ruine. Acesta este un alt atac terorist rusesc asupra capitalei noastre„, a scris demnitarul.

Citeşte şi VIDEO incredibil filmat pe străzile din Kiev. Poliţiştii trag cu pistoalele în dronele ruşilor şi chiar le doboară