VIDEO Cum arată maşinăria de război a Rusiei, trimisă la graniţa cu Ucraina. Imaginile au stârnit amuzament pe net, „muzeul armatei din Est”

Potrivit celei mai recente evaluări a ministerului Apărării de la Kiev, Rusia are desfășurate în acest moment în regiunea de graniţă forţe de luptă care cuprind peste 127.000 de militari.

20 ian. 2022, 18:36
VIDEO Cum arată maşinăria de război a Rusiei, trimisă la graniţa cu Ucraina. Imaginile au stârnit amuzament pe net, „muzeul armatei din Est”

Imaginile cu garniturile de tren care cară echipamentul Armatei Roşii spre frontiera cu Ucraina au făcut înconjurul internetului, stârnind rumoare pe reţelele de socializare. „Puterea totală a grupului Forțelor Armate ale Federației Ruse pe direcția ucraineană este de peste 106.000 de militari. Împreună cu componenta aeriană și maritimă, numărul total este de peste 127.000 de militari”, se arată în evaluarea de miercuri a părții ucrainene, dar imaginile nu i-au impresionat prea tare pe internauţi.

„Lasă că-l trimite NATO pe Chuck Norris şi rezolvă el situaţia”, se arată într-un comentariu, în timp ce altul ia în derâdere convoiul. „Muzeul armatei din Est”, a scris acesta.

@tolik_142ru#♬ Священная война – Академический Ансамбль песни и пляски Российской Армии имени А.В. Александрова

Citeşte şi Criza din Ucraina. Rusia mobilizează toată flota, manevre cu sute de nave de război şi zeci de avioane

Informațiile militare ucrainene arată că Rusia a desfășurat în mod permanent trupe din regiunile sale centrale și din est la granița de vest. La sfârșitul lunii decembrie și în ianuarie, Rusia a mutat „stocuri de muniție, spitale de campanie și tehnică militară” la graniță, ceea ce, potrivit Ucrainei, „confirmă pregătirea pentru operațiuni ofensive”.

Comentariile la postare

Citeşte şi Preşedintele Ucrainei le cere cetăţenilor să nu intre în panică, în ciuda ameninţării Rusiei: „Nu e momentul să cumpăraţi hrișcă și chibrituri”


loading...
Partenerii noștri