Video! Cum arată mormântul lui Petrică Cercel la jumătate de an de la moartea artistului! Are un acordeon pe cruce şi un microfon pe cavou! Băieţii manelistului i-au ridicat un adevărat “mausoleu”

Petrică Cercel își doarme somnul de veci la cimitirul Ghencea din Capitală. La mijlocul lunii septembrie 2021, artistul a fost răpus de coronavirus. Avea doar 53 de ani.

13 mart. 2022, 15:15

Cum arată mormântul lui Petrică Cercel. În memoria artistului, familia i-a ridicat un adevărat mausoleu. Toate elementele mormântului au culoarea albă, aceasta fiind dorința rudelor lui Petrică Cercel.

Încă de la înmormântare familia le-a solicitat tuturor celor care urmau să-l conducă pe ultimul drum să fie îmbrăcați în alb, asta deoarece vor să-l păstreze mereu viu în sufletele lor pe regretatul cântăreț, dar și pentru că a devenit un înger.

Soția artistului a pregătit o coroană uriașă din flori albe. Coroana reprezintă o jumătate de inimă, iar în interiorul acesteia se află un mesaj extrem de emoționant.

Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”, a scris Ana Cercel pe coroana care se află lângă sicriul regretatului cântăreț.

Cum arată mormântul lui Petrică Cercel

În memoria artistului, familia a ridicat un mausoleu impozant. Pe cruce, este sculptat un acordeon, iar pe cavou – un microfon.

Citeste si Christian Sabbagh, de la pupitrul ştirilor pe frontul din Ucraina: „M-am născut, am copilărit și am crescut în război. Am văzut toate ororile acestei lumi”

În semn de respect, baieții artistului au compus o melodie prin care își strigă suferința și durerea pe care le poartă în suflet, după moartea tatălui lor.

De-a lungul vieții sale, cântărețul a avut o mare iubire, pe lângă muzică, și anume familia. Soția sa, Ana, și cei trei copii ai săi i-au umplut sufletul de bucurii, iar dacă pe doi dintre ei publicul îi știe, cel de-al treilea fiu, Amy Cercel, a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Fiul cel mai mic al lui Petrică Cercel, Ionuț, s-a făcut remarcat la vârsta de 12 ani în industria muzicală, apoi i-a urmat Florin. Amy a preferat să fie mai retras, dar nu a stat foarte de parte de muzică. El a ales să îi ajute pe frații săi și pe tatăl său cu figurația în videoclipuri.

Petrică Cercel și-a dat ultima suflare pe patul de spital, acolo unde se afla de mai multe săptămâni după ce dezvoltase o formă gravă de COVID-19. Cântărețul era coronasceptic, motiv pentru care nu a mers să-şi facă investigaţii la primele semne de boală. În scurt timp, însă, lucrurile s-au complicat, iar familia a decis internarea.

Citeste si Aurel Pădureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga: „Am reușit să iau aprobarea”