Aurel Pădureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga: „Am reușit să iau aprobarea”

Aurel Pădureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga. Peste două săptămâni se împlinește un an de când artista a fost înmormântată în mare grabă, conform protocolului Covid 19, fără obiceiurile creştine.

10 mart. 2022, 17:07
Aurel Pădureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga: „Am reușit să iau aprobarea”
Aurel Pădureanu vrea să o dezgrope pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga şi să îi facă regretatei o lucrare monumentală la locul de veci. Pentru a-și pune planul în aplicare trebuie însă să o dezgroape pe regretata sa soție.

Citeşte şi: Aurel Pădureanu, vise premonitorii cu Cornelia Catanga: ”A venit lângă mine în pat și mi-a zis să …”

Aurel Pădureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga

Artistul a primit aprobare pentru a o dezgropa şi a fi înmormântată așa cum și-a dorit regretata artistă. Aurel Pădureanu nu traversează acum cea mai bună perioadă financiară, mărturisind se va împrumuta pentru a putea să-i facă mormântul artistei așa cum ea și-a dorit.

Am reușit să iau aprobarea de la Sanepid și pe data de 15 o să înceapă lucrarea. Și o să fac lucrarea cu humă albă, pentru că așa a visat o distinsă doamnă, eu am vrut să o fac granit, cu marmură albă, că așa a visat-o, era veselă.

A visat o doamnă care mi-a spus că era extraordinar de veselă, probabil că morții știu ce se întâmplă și că mă lupt pentru treaba asta”, a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Scrisoarea primită de Aurel Pădureanu de la Cornelia Catanga

Soţul cântăreţei spune că plânge de câte ori citeşte scrisoarea pe care artista i-a scris-o în urmă cu ani de zile.

Aurel Pădureanu a regăsit recent scrisoarea de dragoste pe care soţia sa i-a dăruit-o în urmă cu 15 ani. Iată ce îi scria Cornelia soţului său: „La multi ani, iubire. Luna august este cea mai semnificativă lună a anului, pentru că ne-a unit pe veci. Adu-ţi aminte că pe data de 29-30 august 1990 am ajuns in Ţara Sfântă, iar pe data de 15 septembrie parcă eram de o viaţă împreună.

În cei 48 de ani ai mei, nu am ştiut ce inseamnă adevărata dragoste, iubire, mângăiere. Mă faci să tresar la orice atingere. Îşi jur pe Alexandru, rodul dragostei noastre, că tu esti omul pe care l-am iubit şi îl voi iubi până când în gură îmi va intra ţărână. 

Ţi-am fost alături şi îţi vor fi alături până la sfârşitul vieţii mele. Îmi pare rău pentru că nu am avut bani să-ţi serbez ziua, dar dragostea pe care ţi-o port consideră că este cel mai de preţ cadou, pentru că pe buzele mele, în orice secundă te strig şi mă cert doar cu tine.

Dacă după ce citeşti această scrisoare vii la mine, îmi confirmi dragostea ta, dacă nu, măine seară invită-mă la o cină romantică. Nu te voi refuza. Cu toată dragostea Corny!”, scria Cornelia Catanga în scrisoarea pentru soţul său.


loading...
Partenerii noștri