VIDEO Cum să-ţi vopseşti părul acasă exact ca la salon

De multe ori fie nu avem timp, fie ne gândim la banii pe care îi putem da la un salon profesional, ne împing să alegem să vopsim părul acasă.

12 iul. 2014, 07:47
VIDEO Cum să-ţi vopseşti părul acasă exact ca la salon

Nu toate avem experienta unui hair stylist si totusi alegem sa experimentam fel si fel de vopsele pe parul nostru. De cele mai multe ori acesta are de suferit, decolorari, vopsiri, decapaje, suvite etc. In timp acesta se degradeaza, se rupe, iar aspectul lui general are de suferit.

Din tutorialul de mai jos putem invata cum sa ne vopsim acasa parul exact ca la un salon profesional.
In primul rand trebuie sa alegi nuanta potrivita parului tau, daca dintr-o data alegi sa treci de la brunet la blond, cel mai potrivit ar fi sa o faci totusi la salon. Daca alegi o nuanta exact ca parul tau si vrei sa iti vopsesti doar radacinile, tutorialul de mai jos este exact ceea ce ai nevoie pentru a invata cum sa iti vopsesti ca la salon parul, acasa la tine.

Dupa ce ai ales nuanta apropiata sau exact ca parul tau a vopselei iata de ce ai nevoie si ce trebuie sa faci:

  • Un vas in care sa amesteci vopseaua
  • Manusi
  • Pensula speciala pentru vopsea
  • Un prosop care sa protejeze hainele
  • Amestecam vopseaua in vasul special ales pentru acest lucru.

Pentru protectia pielii de pe fata, pentru a nu o colora, poti folosi ori o crema aplicata intr-un strat gros, ori ceara pentru par.
Protejam hainele cu un prosop, fie alegem un tricou vechi pe care sa il folosim pentru acest lucru de fiecare data cand avem nevoie.

In primul rand aplicam vopsea pe linia parului, pe marginile cele mai evidente.

Continuarea si VIDEO EXPLICATIV, pe Lyla.ro


loading...
Partenerii noștri