VIDEO Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam. Manelistul, aflat într-o stare deplorabilă, aproape a căzut din picioare la un eveniment: „Ăsta s-a făcut parizer”

Celebrul Dan Bursc a fost filmat la un eveniment la care a fost invitat să cânte în timp ce își pierde echilibrul și este cărat pe brațe de alți doi bărbați.

22 feb. 2024, 20:58
VIDEO Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam. Manelistul, aflat într-o stare deplorabilă, aproape a căzut din picioare la un eveniment: „Ăsta s-a făcut parizer”
Dan Bursuc, cărat pe brațe de la un eveniment

Dan Bursuc a fost filmat într-o stare complet neașteptată. În timp ce cânta, manelistul dădea semne că nu se simte bine, pentru că abia se ținea pe picioare. În încercarea de a-și păstra echilibrul, celebrul impresar încearcă să se sprijine de cei din jurul său.

Mai mult, Dan Bursuc pare că abia poate lega două cuvinte, citește versurile melodiilor de pe telefonul altui bărbat și, ducând microfonul la gură, încearcă să atingă notele corecte, dar vocea îl trădează. Un alt semn că acesta nu se simțea deloc bine.

Citește și: Scandal monstru în lumea manelelor! Florin Salam îl aruncă în aer pe Dan Bursuc! “Băi drogatule! Jură-te acum că nu umbli cu droguri la tine! Vezi că io iau 5.000 pe oră!”

După ce mai face două dedicații, pentru că își dă seama că nu este coerent, îi pasează microfonul altei persoane și se retrage. În acel moment, manelistul își pierde echilibrul, dar este prins de un membru al trupei. Într-un final, acesta este cărat pe brațe de doi bărbați.

Imaginile au ajuns virale pe Tik Tok, iar internauții nu l-au iertat, mai ales pentru că, în trecut, acesta a râs de colegul lui de breaslă, Florin Salam.

@bogdan.11.08_ dan bursuc dorgat facut praf #valispaidar #danbursucmusic #danbursuc #florinsalam #foryou #for #tiktok #fyp #fypシ #lautari #manele #❄️ ♬ Instrumentala Criminala 3 – Samu De Aur

Citește și: Cum își educă Dan Bursuc copiii. „Tăticul maneliștilor” le este alături necondiționat: „Nu vreau să fie speriați, le sunt prieten”„A băut poate un pahar de vin, macim. Restul e de la oboseală, drumul lung…”/ „A comentat de Salam, nu știu de câte ori a ajuns Salam să fie cărat pe brațe”/ „Râdeau de Salam, niciodată nu a fost Salam așa să cadă din picioare”/ „Bursuc, dă-ți cu reveneală că te vede Salam”/ „Ăsta s-a făcut parizer”/ „Bursucule, marfa din America e d-aia din Columbia, te-a spart”/ „Aoleu, ce bine merge pe picioare Bursuc”, 

sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți.