VIDEO De Crăciun, fii mai bun! Clienții unui supermarket se iau la bătaie cu role de hârtie de împachetat cadouri

O bătaie bizară care implică două femei și mai multe tuburi de hârtie de Crăciun a izbucnit într-un supermarket Aldi și a fost ironizată pe rețelele de socializare, unii sugerând că este un semn că a început sezonul de cumpărături festiv.

22 nov. 2023, 10:36
VIDEO De Crăciun, fii mai bun! Clienții unui supermarket se iau la bătaie cu role de hârtie de împachetat cadouri

Incidentul ciudat, care a fost filmat marți în supermarketul Aldi din Hounslow, arată două femei într-o altercație verbală furioasă care escaladează rapid.

În ciuda faptului că angajații disperați ai Aldi încearcă să mențină pacea, cele două femei ajung la hârtia de împachetat și încep să se lovească furios una pe cealaltă în cap cu ea.

După ce mulțimea le desparte pe cele două luptătoare, cele două recurg în schimb la operațiunea aruncarea hârtiei de împachetat – deși cu un succes limitat.

MailOnline

a contactat Aldi și Poliția Metropolitană pentru a afla ce a cauzat confruntarea și ce s-a întâmplat în continuare.

După ce imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare, multe persoane s-au întrebat în comentarii de ce se comportă în acest mod și pentru a glumi pe seama naturii sezoniere a luptei.

Citește și: Miracol în avion. Pasagerii unui zbor Istanbul-Marsilia au asistat la nașterea unui copil VIDEO

Unul dintre ei a spus: „Da, este semn că e timpul să începeți cumpărăturile de Crăciun acum!”.

Un altul a spus că confruntarea ciudată a fost un exemplu slab de luptă: „Nu este nimic de văzut aici, doar un dans expresiv standard al doamnelor”.

Altul a comentat că scenele de dezordine seamănă mai degrabă cu ceva ce ai putea vedea la un eveniment de cumpărături american de Black Friday: „Oameni din Londra care fac cele mai bune impresii de Black Friday în Florida”.

Altul a spus că, având în vedere natura ieftină a hârtiei, probabil că a fost o afacere care merită să fie acceptată: „Da, dar pentru hârtia de ambalaj de 99 de cenți merită să lovești pe cineva”.

Citește și: Un român din Germania a mers la poliţie şi şi-a dat dispărută soţia, dar a avut parte de surpriza vieţii lui