Miracol în avion. Pasagerii unui zbor Istanbul-Marsilia au asistat la nașterea unui copil VIDEO

Pasagerii unui avion ce urma să efectueze un zbor pe ruta Istanbul-Marsilia au avut parte de o surpriză. Ei au fost martori la miracolul nașterii chiar înainte ca aeronava să decoleze.

21 nov. 2023, 17:36
Miracol în avion. Pasagerii unui zbor Istanbul-Marsilia au asistat la nașterea unui copil VIDEO
Miracol în avion. Pasagerii unui zbor Istanbul-Marsilia au asistat la nașterea unui copil VIDEO

O femeie a reușit să dea naștere în unul dintre cele mai neobișnuite locuri, mai exact la bordul unui unui avion care zbura de la Istanbul la Marsilia. Potrivit NYPost, femeia a intrat în travaliu în timp ce echipajul aeronavei făcea ultimele verificări înainte de a decola.

Citește și: Ziua în care se nasc cei mai mulți oameni. Cât de comună este ziua ta de naștere

Naștere în avion, pasagerii au fost martori

Mai mulți călători au surprins momentul în care femeia a intrat în travaliu și a avut nevoie de ajutorul paramedicilor de la aeroportul internațional Sabiha Gökçen. Înainte ca aceștia să ajungă la bordul avionului, membrii echipajului au fost cei care iau acordat primele îngrijiri medicale.

În imagini se vede cum pasagerii, dar și membrii echipajului care nu erau lângă femeie, încercau să vadă ce se întâmplă cu aceasta. După ce paramedicii au ajuns în avion și au ajutat-o pe proaspăta mămică, cei prezenți au aplaudat și chiar au strâns hăinuțe pentru noul-născut. După ce bebelușul a venit pe lume, un paramedic l-a înfășurat și l-a dus la o ambulanță care îi aștepta jos. Ulterior, micuțul, alături de mama sa, a fost transportat la un spital din apropiere pentru un control și îngrijiri medicale suplimentare.

Din păcate, nu toți bebelușii proaspăt veniți pe lume au norocul să ajungă la o familie iubitoare. Este cazul a trei copilași din România, respectiv din Baia Mare, care au fost abandonați la maternitatea din oraș de mama lor, o tânără de 25 de ani care a decis că nu poate avea grijă de ei. Cei doi băieți și o fetiță s-au născut înainte de termen, la opt luni, însă au avut o evoluție fabuloasă, lucru ce i-a surprins chiar și pe medici.

O familie generoasă, formată dintr-o femeie de 53 de ani și fiica ei de 34 de ani, a decis să îi ia în grijă pe bebeluși și să le ofere un cămin și o viață lipsită de griji.

„Am ales copiii pentru că îi iubesc foarte mult și am optat pentru serviciul ăsta să pot ajuta și alți copii. Nu vor fi despărțiți”, a explicat femeia.

„Abia am așteptat să ne putem întâlni. E un sentiment de nedescris. Eu mai am acasă 2 copii și suferința nu o poți măsura, mama e mamă. Toată lumea e fericită că vin bebelușii acasă, mai ales copiii. Emoții, cumpărături, pătuțuri câte 3, nu am știut ce mărime au, am luat totul…”, a adăugat fiica ei.

Peste 45 de zile, reprezentanții DGASPC Maramureș vor lua legătura cu mama biologică pentru a vedea dacă decide să renunțe definitiv la cei trei copilași.

Citește și: Bani de la stat pentru ziua de naștere. Se dau 200 de euro de la Guvern pentru persoanele care îndeplinesc aceste condiții