Video de senzație cu miracolul de la Brașov. Un bărbat aflat în scaun cu rotile s-a ridicat și a început să meargă

O vorbă din popor spune că ”lupul își schimbă părul, dar năravul ba”, este și cazul unui român din Brașov care nu și-a lăsat vechile obiceiuri în 2022 și le-au luat cu ei și în 2023. Bărbatul care pretinde că este invalid a fost surprins într-o parcare în timp ce se ridică de pe scaunul cu rotile și în mod miraculos începe să meargă.
Alina Costache
24 ian. 2023, 15:03
Video de senzație cu miracolul de la Brașov. Un bărbat aflat în scaun cu rotile s-a ridicat și a început să meargă
Un bărbat aflat în scaun cu rotile s-a ridicat și a început să meargă

Un bărbat aflat în scaun cu rotile s-a ridicat și a început să meargă. Miracolul de la Brașov a fost surprins de către un polițist care a filmat întregul moment în care așa-zisul invalid se ridică din scaunul cu rotile, în picioare și apoi merge ca Moise pe ape.

Citește și Ela și Petrică sunt împietriți de durere! Tinerii și-au pierdut bebelușul chiar înainte să se nască: „Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus”

Un bărbat aflat în scaun cu rotile s-a ridicat și a început să meargă

După ce a avut loc minunea, bărbatul a fumat liniștit o țigară, apoi s-a urcat într-o mașină, în care se aflau și alți bărbați.

Cel care a filmat întreaga scenă este polițistul Daniel Zontea, care s-a prins imediat că este vorba de un escroc ce pretinde că este invalid pentru a obține bani din cerșetorie.

„Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program. Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: Mâna întinsă nu primește ajutor”, a scris Daniel Zontea.

Farsele de la început de an: Un bărbat şi-a înscenat răpirea, femei cu bebeluşi de cârpe la cerşit

Românii nu au lăsat găinăriile nici în 2023. Încă din primele zile ale noului an, polițiștii au descoperit mai multe farse pe care le-au pus la cale câțiva români în încercarea de a obține mai ușor anumite sume de bani din partea altor persoane.

Doi tineri din București au fost reținuți pentru şantaj şi instigare la şantaj, după ce au înscenat răpirea unuia dintre ei și i-au cerut mamei acestuia o sumă de bani în schimbul eliberării.

De asemenea, Poliţia Locală Sector 6 a anunțat vineri că un alt fenomen bizar a început să ia amploare la început de an  pe străzile din București. Este vorba despre femei cu bebeluşi în braţe cerşesc la semafor „un bănuţ pentru lapte praf”.

Oamenii legii transmit că în brațele acestor cerșetoare nu se află copii, ci păpuși din cârpe.

”Atenţie! Nu vă lăsaţi păcăliţi! În braţele cerşetoarelor nu sunt copii, ci păpuşi din cârpe. Poliţia Locală Sector 6 a prins în fapt mai multe impostoare, pe care le-a sancţionat cu amendă. Ţi se rupe sufletul când vezi o femeie cu pruncul în braţe, stând cu orele pe străzi, în frig, cerând ajutor. Mulţi, miloşi, îşi deschid imediat portofelele. S-a întâmplat joi, 5 ianuarie, în intersecţia Cotroceni cu Piaţa Leu, unde o astfel de femeie apela la mila şoferilor. „De ce ţii copilul în frig? Vrei să te ajute cineva de la DGASPC?”, a întrebat-o un şofer. „Nu, nuuu, îmi trebuie doar bani pentru lapte”, a răspuns cerşetoarea. Poliţia Locală Sector 6, aflată prin zonă s-a sesizat în acest caz. A constatat, astfel, că femeia ţinea în braţe nu vreun bebeluş adevărat, ci o „păpuşă” din cârpe, băgate într-o salopetă de copil”, spune Poliţia Locală Sector 6.

Citește și Veşti bune pentru românii care merg pe Valea Prahovei. Segmentul de cale ferată va fi modernizat. Cât va face trenul de la Bucureşti la Braşov

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!