VIDEO: Declinul celui mai puternic om al planetei! „Unde e Jackie?”. Joe Biden (80 de ani) caută o deputată care a murit în august

Incredibil! Joe Biden a făcut o nouă gafă majoră în spațiul public, ce produce mare îngrijorare în rândul Partidului Democrat și pune într-o lumină proastă Statele Unite ale Americii (SUA). 

28 sept. 2022, 23:21
VIDEO: Declinul celui mai puternic om al planetei! „Unde e Jackie?”. Joe Biden (80 de ani) caută o deputată care a murit în august

Gafe pe bandă rulantă pentru Joe Biden, a cărui stare de sănătate a devenit subiect de îngrijorare, dar și de glume, de când democratul i-a luat locul la Casa Albă lui Donald Trump.

Miercuri, „cel mai puternic om din lume” a întrebat unde se află Jackie Walorski, o membră a Camerei Reprezentanților care a murit într-un accident de mașină, în luna august a acestui an.

Chiar după decesul femeii, Joe și Jill Biden au transmis un mesaj de condoleanțe, prin care s-au declarat „șocați și întrinstați”.

Joe Biden a mulțumit organizatorilor conferinței înainte de a întreba: „Jackie, ești acolo? Unde este Jackie?”.

Republicanii s-au declarat îngroziți de gafa lui Joe Biden.

„Aceasta este cu adevărat o gafă îngrozitoare și rușinoasă”, a scris pe Twitter Vicky Hartzler, membră republicană a Congresului din Missouri.

După momentul involuntar de „stand-up comedy”, Karine Jean-Pierre, purtătoare de cuvânt a Casei Albe, a declarat că președintele american a considerat prezența lui Jackie Walorski „în spiritele oamenilor”.

 

Gafe pe bandă rulantă pentru Joe Biden

 

Evenimentul controversat a avut loc la o săptămână după ce Joe Biden a oferit un alt moment îngrijorător. La ONU, s-a rătăcit pe scenă, după discurs.

În timp ce primea aplauzele, președintele SUA a început să se deplaseze de la microfon pentru a coborî de pe scenă, înainte de a se opri brusc în loc și a privi în jur cu o aparență de confuzie pe față. Apoi a părut că Joe Biden îi întrebă pe cei de pe scaune cum să coboare de pe scenă și a mai făcut câțiva pași nesiguri.

Senatorul de Texas, Ted Cruz, a numit scena „terifiantă” într-o postare pe Twitter, în timp ce consilierul său în comunicare Steve Guest a adăugat în propriul tweet: „Joe Biden este complet pierdut pe scenă. Înfricoșător și trist”, a notat presa internațională.