VIDEO: Diana Șoșoacă a explodat în direct, la adresa Maiei Sandu: „Pitica asta nu are tupeu să se întâlnească cu mine! Și-a vândut propria nație lui Soroș!”

Diana Șoșoacă a început 2023 în mare forță, cu derapajele specifice. Senatoarea simpatizată de Ambasada Rusiei a lansat o serie de jigniri la adresa Maiei Sandu, președintele Republicii Moldova.

13 ian. 2023, 12:40
VIDEO: Diana Șoșoacă a explodat în direct, la adresa Maiei Sandu: „Pitica asta nu are tupeu să se întâlnească cu mine! Și-a vândut propria nație lui Soroș!”

Senatoarea Diana Șoșoacă este tare supărată pe Maia Sandu. De asemenea, ea a lansat acuzații grave la adresa oficialilor de la vârful României.

„Am fost sunată din Republica Moldova să mi se spună că m-am întâlnit cu Maia Sandu. Niciodată în viața mea nu m-am întâlnit cu Maia Sandu, când a fost la noi în Parlament la Senat, eu nu am avut dreptul să intru în Senatul României, dacă vreți să știți adevărul.

Am avut interdicție să intru în Senatul României că doamna Maia Sandu și cu Iohannis au fost în Parlament, au susținut nu știu ce chestii cu egalitatea de șanse pentru femei. Ce chestie?

Ce egalitate de șanse în care o femeie nu a avut dreptul să intre în sala Senatului pentru că era doamna Maia Sandu? Aia care se duce și cerșește în genunchi, pe sub toate birourile ajutor pentru Republica Moldova. Ți-ai vândut țara doamna Maia Sandu, ți-ai vândut-o lui Soroș”, a declarat Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: „Maia Sandu, ai nenorocit țara care aparține României!”

 

În plus, senatoarea dată afară din AUR susține că președinta de peste Prut nu are tupeu să dea nas în nas cu politicianul pro-rus.

„Nu m-am întâlnit niciodată în viața mea cu Maia Sandu și cu atât mai puțin la Oradea și dezmint total aceste știri în care eu m-aș întâlni cu Maia Sandu.

Nici nu îndrăznește pitica asta să se întâlnească cu mine. Pitică din punct de vedere politic, nu altceva, că nu știu ce înălțime are, dar din punct de vedere politic este un om mic, pitic care și-a vândut țara.

Ai nenorocit țara ceea, care de fapt îi aparține României și vrei să devii președinta României, ți-ai vândut Moldova și cerșești ajutoarele și ți-ai vândut propria nație lui Soroș vii să îmi iei și țara mea”, a conchis Șoșoacă.

Afirmațiile „Șoșoacăi” au fost preluate de mai multe site-uri de știri din Republica Moldova și au atras furia internauților.

 

Diana Șoșoacă, atac la adresa Maiei Sandu (VIDEO)