EXCLUSIV Victor Ciutacu o atacă dur pe Maia Sandu: „Niciodata n-a dat, public, doi bani pe unirea cu România” VIDEO

Postul Romania TV, care era preluat la liber in Republica Moldova, a disparut, concomitent, din retelele de cablu, după ce mai multor televiziuni pro-ruse li s-a ridicat licenţa.

19 dec. 2022, 23:39
EXCLUSIV Victor Ciutacu o atacă dur pe Maia Sandu: „Niciodata n-a dat, public, doi bani pe unirea cu România” VIDEO
Victor Ciutacu o atacă pe Maia Sandu:

Victor Ciutacu demolează mitul Maia Sandu, pe care o arată oglindită în faţa sărăciei lucii din Republica Moldova, avidă de relaţii cu România doar prin prisma beneficiilor economice. „Lumea buna” se uita la Maia Sandu ca la marea speranta; a unirii cu Romania, a ruperii de Rusia, a democratiei, a relansarii economice. Bine vanduta ca imagine, sprijinita pe fata de toata familia Soros, de SUA si de UE, sefa de facto a Republicii Moldova se comporta in realitate fix invers decat e creionata in portretele idilice de presa. Niciodata n-a dat, public, doi bani pe unirea cu Romania, ba dimpotriva, s-a declarat profund suveranista. Bucurestiul e, pentru ea, fix locul de cerseala, curent, gaze, bani, scoli si gradinite, tot ce apuca. Si de arogante ieftine la adresa unui popor care a ajuns sa stranga cureaua si sa faca economii ca sa aiba ea ce vinde credulilor de la Chisinau si de aievea. De rusi se rupe fix cat sa-i scoata pe ai lor de la cascaval.

Economic, Moldova e un dezastru de cand a preluat ea puterea; nu ca inainte ar fi fost Rai, dar acum n-are nici bani de curent sau gaze pentru consumul casnic. Cat despre democratie, dupa ce si-a pus sefa la Anticoruptie pe Telegram, oamenii ei au inceput sa aresteze opozanti direct din Parlament, sa inchida afaceri dupa criteriul apartenentei politice a proprietarului sau, dupa caz, sa le preia cu japca. Ultima obraznicie antidemocratica a ridicarea licentelor de emisie ale posturilor tv „dusmanoase”, detinute de principalii ei adversari politici, sase la numar; fix la fel ca idolul planetei Zelenski, da’ macar la ala-i razboi. Cireasa de pe tort, imediat dupa criticile din aceasta emisiune, postul Romania TV, care era preluat la liber in Republica Moldova, a disparut, concomitent, din retelele de cablu… „, a spus Victor Ciutcau luni seara, în direct la emisiunea Punctul Culminant.

Vladimir Putin pregătește invazia în Republica Moldova, susține Securitatea de la Chișinău: „Rusia intenționează să meargă mai departe”

 

Telespectatorii din Moldova se plâng de scoaterea România Tv din grilă

„Normal ca in lista nu este ca nu exista dupa decizia dupa 16 decembrie. nu puteau ei sa puna post romanesc in lista. am sunat la compania de televiziune si a zis ca asa s-a decis. am fost foarte indignat si am zis ca renunt la corect. La domnul Ciutacu in emisiune aceasta doamna a fost criticata si lor cand nu le convine ceva iau masuri brutale, democratice in ghilimele”.

 

Maia Sandu, după interzicerea televiziunilor pro-ruse din R. Moldova: Un pas important pentru prevenirea tentativelor de destabilizare

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reacție la decizia Comisiei pentru Situații Excepționale de a suspenda, pe durata stării de urgență, licența de emisie a șase posturi de televiziune. Este vorba de Accent TV, NTV Moldova, Orhei TV, Primul în Moldova, RTR Moldova și TV6.

„Decizia are la bază constatările Consiliului Audiovizualului în privința acestor posturi, care arată lipsa unei informări corecte în reflectarea evenimentelor din țară și a războiului pornit de Rusia împotriva Ucrainei, și vine să protejeze spațiul informațional național și să prevină dezinformarea”, a spus șefa statului.

De asemenea, Maia Sandu a subliniat că, în situația incertă în care se află Republica Moldova, este foarte important să se prevină orice încercare de destabilizare a țării.

„Păstrarea păcii și stabilității în Moldova este prioritatea noastră, în contextul dificil în care ne aflăm, având război la hotar. Iar protejarea spațiului informațional național este un pas important pentru prevenirea tentativelor de destabilizare, puse la cale de persoane supuse sancțiunilor internaționale. Nu putem admite ca, în această perioadă plină de provocări, securitatea statului și viața liniștită a cetățenilor să fie puse în pericol de fugari care doresc un singur lucru – să scape de justiție”, a conchis președinta Republicii Moldova.