VIDEO emoţionant în New York. Medicii sunt aplaudaţi de la ferestre de oamenii aflaţi în case

Locuitorii din Manhattan au aplaudat și au încurajat de la ferestre personalul medical care face eforturi mari pentru a trata oamenii care au coronavirus. New York este epicentrul pandemiei cu coronavirus din SUA.

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 06:00
VIDEO emoţionant în New York. Medicii sunt aplaudaţi de la ferestre de oamenii aflaţi în case

Citeşte şi: Coronavirus: Germania efectuează 500.000 de teste pe săptămână: „Motivul pentru care se numără atât de puţine decese în raport” 

Medicii din SUA iau în calcul să nu mai resusciteze bolnavii de coronavirus

Americanii sunt gata de măsuri dramatice pentru a face față pandemiei de coronavirus. Potrivit Washington Post, în New York, medicii ar lua în calcul să nu mai resusciteze bolnavii.

Peste Ocean au fost înregistrate până acum peste 93.000 de cazuri noi. Numărul deceselor a depășit 1.300.

Pe de altă parte, 3,3 milioane de americani au depus actele pentru alocația de șomaj, un record istoric. Economiștii spun că 14 milioane de angajați americani își vor pierde slujbele din cauza pandemiei.

Citeşte şi COVID-19. Număr record de morţi în Spania, în ultimele 24 de ore. 769 de persoane au fost răpuse de virus

Străzile sunt pustii, dar camerele de urgență arhipline în cartierul Queens din New York, epicentrul absolut al pandemiei în America.

Corey Johnson, speaker New York City Council: Este ceva îngrozitor să vezi aceste imagini cu asistente medicale şi medici purtând saci de gunoi pentru protecţie. Este ruşinos şi şocant.