VIDEO | Episod bizar în România: trei polițiști, bătuți cu bastonul de un bărbat de 59 de ani

Caz bizar în România: un bărbat de 59 de ani a bătut trei polițiști cu bastonul din dotarea agenților. Printre victime s-a numărat și o femeie. 

16 mart. 2023, 20:48
VIDEO | Episod bizar în România: trei polițiști, bătuți cu bastonul de un bărbat de 59 de ani

Evenimentul nefericit s-a petrecut în Brăila. Atacatorul a fost reținut de polițiști după ce a fost prins în timp ce încerca să vandalizeze o mașină.

Imaginile au fost filmate de un martor care a asistat la întreaga scenă. Când a văzut echipajul, orbit de furie, bărbatul agresiv nu a mai ţinut cont de nimic. S-a năpustit asupra agenţilor și a lovit-o inclusiv pe poliţistă. În filmare se vede cum polițiștii se feresc sau o iau la fugă.

Acum, bărbatul cu tulburări de comportament este cercetat pentru ultraj şi distrugere.

 

Reacția Poliției în urma controversatului episod

 

Agresorul ar fi fost internat în repetate rânduri în spital, la secția de psihiatrie.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că vecinul său provoacă distrugeri autoturismului aflat în proprietatea fiului său, pe o stradă dn municipiul Brăila.

Polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului unde au identificat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Brăila, care a devenit recalcitrant.

În încercarea de a-l imobiliza, polițiștii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, reușind astfel să scape, adresând în același timp amenințări cu acte de violență la adresa polițiștilor. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj și distrugere”, se arată în comunicatul IPJ Brăila.