VIDEO: Fabulos! Ce descoperire a făcut Dan Negru despre Nicolae Ceaușescu: „Țineți-vă bine!”

Dan Negru a făcut o descoperire spectaculoasă, în vacanță. Numele lui Nicolae Ceaușescu, lider politic respectat de Occident, dar și de Orient la un moment dat, încă se află pus în ramă, în India.

08 ian. 2023, 18:13
VIDEO: Fabulos! Ce descoperire a făcut Dan Negru despre Nicolae Ceaușescu: „Țineți-vă bine!”

Dan Negru a petrecut Anul Nou departe de casă, tocmai în India. Celebrul prezentator a făcut o descoperire pe care a prezentat-o în social media. El a ajuns la memorialul celebrului Mahatma Gandhi, un loc de pelerinaj pentru indieni. În locul sacru sunt plantați doi copaci, unul dintre ei chiar de către Nicolae Ceaușescu.

Fostul lider comunist este notat pe pancarta din zona turistică. „Plantat de Nicolae Ceaușescu, președintele consiliului de stat al României, pe 13 octombrie 1969″, este scris pe indicator.

„Ăsta e memorialul lui Mahatma Gandhi, unul dintre cele mai căutate locuri din India. (…) În fața memorialului părintelui națiunii, cum e numit Mahatma Gandhi, e un copac plantat de Ho Chi Minh și mai este încă unul, cel de acolo.

Doi copaci, atât! Ăștia doi sunt în fața memorialului părintelui națiunii indiene! Hai să vi-l arăt pe al doilea, că merită. Țineți-vă bine!”, a declarat Dan Negru, în videoclipul publicat pe Facebook.

„Al doilea copac din fața memorialului părintelui națiunii Mahatma Gandhi a fost plantat de, țineți-vă bine… Nicolae Ceaușescu în 13 octombrie 1969, uite cât s-a făcut. Acesta este unul dintre cele mai căutate locuri din India, memorialul celui mai iubit politician pe care l-a avut India vreodată, Mahatma Gandhi, și ăla e copacul lui Ceaușescu. La mulți ani, România!”, a mai spus Dan Negru în clipul postat pe rețelele de socializare.

Internauții, marea lor majoritate, s-au arătat impresionați de materialul publicat de către Dan Negru:

  • Mulțumesc pentru aceste informații pe care, pe bune, chiar nu le știam! Seară frumoasă și așteptăm alte lucruri interesante! (…) Chiar nu știam acest lucru. Interesant. Mulțumim pentru informație.
  • La mulți ani, d-le Dan! (…) Frumos, la fel copacul, care va dăinui! Întru recunoastere, ceea ce la noi nu se întâmplă! Stau boșii în cea mai mare investiție din vremea lui Ceaușescu și a poporului muncitor de atunci! Fără recunoștință și recunoastere unde să ajungem? Muncitorii acelor vremuri, pensionarii de astăzi de care se împiedică economia! (…)
  • Nu am știut acest lucru. Interesant! A avut greșelile lui, dar a construit și a lăsat ceva în urma lui. Adică de atunci, nici spitale, nici autostrăzi, nici nimic!
    Citeşte întreaga ştire: Ce a descoperit Dan Negru în vacanța în India: „Țineți-vă bine!”

Dan Negru a dezvăluit că și-a dorit să plece departe de Revelion, într-o țară în care nu se aude vreun „La mulți ani!”.