VIDEO Fiica lui Smiley a făcut primii paşi. Mesajul emoţionant scris de Gina Pistol: „E atât de încântată”

Fiica lui Smiley a făcut primii paşi. Artistul şi iubita lui, Gina Pistol, trăiesc cea mai frumoasă experienţă alături de fetiţa lor, Josephine. La doar nouă luni, micuţa a început deja să meargă în picioare, iar prezentatoarea a arătat tuturor acest lucru.

21 dec. 2021, 08:25
VIDEO Fiica lui Smiley a făcut primii paşi. Mesajul emoţionant scris de Gina Pistol: „E atât de încântată”
Fiica lui Smiley a făcut primii paşi

Fiica lui Smiley a făcut primii paşi. Fanii sunt înnebuniţi după Josephine, chiar dacă părinţii ei nu i-au dezvăluit chipul până acum, iar artistul şi iubita lui împărtăşesc multe momente pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Laura Cosoi, mesaj pe pagina lui Smiley: „Nu ştiu dacă mai apuc să-l mângâi”. Fanii au reacţionat imediat

Fiica lui Smiley a făcut primii paşi

Recent, Gina Pistol a postat un video cu fetiţa ei, în care face primii paşi. „Pași mari pentru un om încă…micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că «merge» încât nu-i pot lua această bucurie, chiar dacă am rămas aplecată de spate„, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Smiley, unul dintre cel mai bine plătiți artiști din România

Smiley câștigă foarte bine din muzică. Pentru un concert de 45 de minute artistul primește o mulțime de bani pe care majoritatea oamenilor din România nu reușesc să îi strângă nici în ani.

Înainte să vină pandemia de Covid, cei mai mulți artiști români își programau în noaptea de Revelion numeroase concerte. E și cazul lui Smiley care, acum câțiva ani, cânta în noaptea dintre ani și în două orașe diferite.

În anii trecuți, de Revelion, la București cântau, în afară de Smiley, artişti precum Delia, Carlas Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nuca, Mark Stam, Alex Calancea si Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Tarziu, Dorian Popa şi mulţi alţii.

Smiley câștigă, pentru un concert de 45 de minute, aproximativ 20.000 de euro.