VIDEO Florin Salam, primele imagini după înmormântarea fratelui său. Ce mesaj a transmis manelistul

Florin Salam a apărut pentru prima dată în spaţiul public, după moartea fratelui său, şi a transmis un mesaj fanilor săi, dar şi cântăreței Theo Rose, alături de care a colaborat pentru noua melodie, “Lacrimi și Suspine”.

RomaniaTV.net
17 oct. 2020, 05:56
VIDEO Florin Salam, primele imagini după înmormântarea fratelui său. Ce mesaj a transmis manelistul

Manelistul încă poartă doliu, potrivit imaginilor, este îmbrăcat în negru, iar prin ochelarii de soare își ascunde ochii triști. Cu toate că trece printr-o perioadă grea, Florin Salam vorbeşte pe un ton optimist, le mulțumeşte tuturor pentru mesajele de susținere, însă, nu a menționat niciun cuvânt despre tragedia care s-a abătut asupra familiei sale.

“Hey, vă salut prietenii mei! Ce mai faceți? Al vostru FS vă iubește și vă mulțumește pentru toate mesajele primite. Nu neapărat mi le-ați trimis personal, eu am pe cineva care se ocupă de o pagină de-ale mele și, bineînțeles, că mă ține la curent cu tot ce se întâmplă.

Ce vreau să vă spun… că sunt foarte, foarte, foarte bucuros! Am o melodie frumoasă pe care sunt sigur că o știți. Așa cum a spus și colega, pot să îi spun colega noastră, pe care o respect foarte mult… este vorba despre Theo Rose care are cea mai frumoasă voce la ora aceasta. Melodia noastră e plăcută de toată lumea și de strâini, și de români, și de țigani, de ce vreți voi, de muzicanți.

Și mă bucur din suflet că piesa asta prinde, pentru că merită! Mai ales că-n ultima perioadă ies o grămadă de melodii care nu își merită locul. Știți și noi, nu trebuie să mai vorbesc eu. Măcar dacă spargi, să spargi cu o melodie pe merit! Eu cred că melodia asta v-a intrat în suflet, inclusiv mie! Pot să spun că îmi place și textul, și interpretarea, și tot ce e acolo”, a spus Florin Salam în clipul de mai jos.

Florin Salam, terorizat de clanul Duduianu. Interlopii i-au „confiscat” sume uriaşe de bani timp de 11 ani

La finalul înregistrării, artistul a avut un mesaj impresionant pentru Theo Rose.

“Vreau să îi spun lui Theo Rose că era timpul să iasă o voce, în sfârșit, și de show, și voce cum nu prea are România la ora asta. Respect, credeți-mă că respect toate valorile, toate solistele mari din România, toți soliștii mari, dar, în sfârșit, ascult o voce cu totul…

Și de show, și de căldură, nebunie, cum spun eu. Theo Rose, e timpul tău, e locul tău, apreciez vocea ta, ține-o tot așa, ești numărul unu de pe acum, crede-mă! Baftă! Și, România, țineți aproape de noi, vă iubim! Vă iubim, vă iubim!”, a declarat Florin Salam în clipul de mai sus.