VIDEO George Simion, farsă pentru susţinătorii lui Iohannis: „Ne pregătim să-l demitem”. A apărut preşedintele României alături de liderul AUR?

Preşedintele AUR, George Simion, a publicat miercuri, pe TikTok, un video care i-a băgat în sperieţi pe susţinătorii lui Klaus Iohannis, care pare a se afla în aceeaşi cameră cu liderul Alianţei pentru Unirea Românilor.

28 dec. 2022, 19:08
VIDEO George Simion, farsă pentru susţinătorii lui Iohannis: „Ne pregătim să-l demitem”. A apărut preşedintele României alături de liderul AUR?

Totul s-a dovedit a fi doar o farsă jucată de George Simion liberalilor, bărbatul care pare a fi Klaus Iohannis fiind, de fapt, unul dintre şoferii Alianţei pentru Unirea Românilor, care este aproape sosia perfectă a preşedintelui României.

@georgesimionoficialGhinion

♬ sunet original – GEORGE SIMION

Liderul AUR nu este fan Klaus Iohannis, iar acest lucru îl susține ori de câte ori are ocazia. Cu toate acestea, îl „poartă” mereu cu el. Și nu, nu pe președintele României, ci pe șoferul lui, care, din punct de vedere fizic, seamănă perfect cu șeful statului.

George Simion, membrii ai partidului AUR și diverși reprezentanți ai societății civile s-au strâns pe 15 decembrie în fața sediului PSD, pentru a cere partidului de guvernare susținerea demersului de suspendare din funcție a lui Klaus Iohannis. Deputatul partidului conservator a declarat că sancționarea „regimului dictatorial Iohannis” și organizarea de alegeri anticipate depinde exclusiv de voința PSD.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion, despre companiile cu acţionariat străin: „Cred că ştim şi noi să ne tăiem lemnele şi să ne scoatem petrolul”

„Dacă nu ne bagă în seamă PSD-ul, confirmă că e de acord cu acest regim, Iohannis. Au fost luați la guvernare. Iohannis este principalul vinovat pentru faptul că nu am intrat în Schengen. Klaus Iohannis a arătat că el a planificat neintrarea noastră în Schengen și că a fost complice cu Austria, Olanda, țările din UE care nu ne vor acolo.

Care e răspunsul lui Marcel Ciolacu și al PSD? PSD și PNL parcă susțin OMV, parcă-l susțin pe Iohannis și toată șleahta de aici”, a declarat atunci George Simion, în exclusivitate pentru România TV.

Citeşte şi: Guvernul trimite proiectul legii privind pensiile speciale în Parlament. Ce schimbări survin şi cum ar putea fi afectat PNRR