VIDEO: George Simion lansează ultima invitație românilor, înainte de nuntă. De unde pot fi procurate brățările pentru acces: „Darul este opțional” | EXCLUSIV

George Simion așteaptă cu nerăbdare să petreacă alături de români, la propria nuntă, care se va desfășura în comuna Măciuca, din Vâlcea. Președintele AUR a lansat o ultimă invitație înainte de ziua cea mare.

24 aug. 2022, 15:48

Într-un interviu oferit pentru România TV, deputatul a explicat cum pot fi procurate brățările pentru acces.

„Rugăm toți doritorii să participe, să intre pe GeorgeSimion.ro, să vadă de unde pot lua brățara din județul lor și până mâine seara să le ia, pentru ca în ziua nunții și să nu aibă jumătate de oră – o oră în care să fie nevoiți să aștepte, în înghesuială.

O să avem locații și pe drumurile dinspre nuntă, unde pot opri să-și ia brățara”, a declarat George Simion, pentru România TV.

 

George Simion, înainte de nunta de la Măciuca: „Lăsăm în urma noastră un altar dedicat lui Dumnezeu”

 

Va fi o vreme perfectă sâmbătă, 27 august, în ziua nunții, asigură Simion.

„Nu plouă, îi mulțumim lui Dumnezeu, e foarte binevoitor cu noi, nu va fi ploaie în ziua de sâmbătă”, a mai declarat liderul partidului conservator din Parlament.

„Arhiepiscopi, episcopi vor participa la slujba de cununie. Lăsăm în urma noastră un altar dedicat lui Dumnezeu. Facem totul cu ascultare și ne bucurăm că lăcașul de cult va fi luat în gestiune de Arhiepiscopia Vâlcii”, a mai precizat Simion.

Celebrul IPS Teodosie se va ocupa de cununia religioasă.

Pentru a putea intra la nuntă, susținătorii lui George Simion vor trebui să poarte o brățară de invitat și o ie. 10.000 de persoane sunt așteptate la marele eveniment.

„Darul este opțional, vrem să construim un spital mobil (…) Nu va veni nicio figură marcată din politică, deși i-am invitat”, a mai transmis Simion.

Theo Rose, Phoenix, Surorile Osoianu și multe alte trupe de muzică populară vor cânta la „Nunta Anului”.