VIDEO: George Simion susține că este filat de Poliție și Securitate. Liderul AUR a chestionat doi agenți: „E poliție politică!”

George Simion susține că este filat de serviciile secrete, dar și de diverse structuri din Poliție. Liderul AUR a filmat un echipaj din MAI, care se afla în urma sa. De asemenea, deputatul chiar a intrat în conversație cu cei doi agenți. 

19 ian. 2023, 16:38
VIDEO: George Simion susține că este filat de Poliție și Securitate. Liderul AUR a chestionat doi agenți: „E poliție politică!”

George Simion i-a chestionat pe cei doi polițiști, care se aflau în urma sa:

„- Această mașină a venit după mine. De ce ați venit de la Sebiș la Moneasa, 20 de kilometri? Așa, după mine?

– Nu, suntem în zona noastră de competență”.

 

George Simion: „Domnu’ Bode, ia-ți Doi Și-un Sfertul!”

 

Președintele partidului care a organizat proteste împotriva pașaportului verde COVID a mărturisit că se află mereu sub filaj. De asemenea, el a menționat că are mereu telefoanele ascultate.

„Eu grijă de siguranța mea, mă urmăresc. Acum o săptămână, când m-am dus la Sebeș, Alba, l-au sunat pe proprietarul hotelului unde mă cazam, cu două zile înainte înainte de protest. ‘Vine Simion la voi, ce face?’

Domnu’ Bode (n.r. – ministrul PNL de la Interne), ia-ți Doi Și-un Sfertul (UM0215) de pe mine, ia-ți Poliția, Jandarmeria! Sunt președinte de partid, nu ai voie să faci așa ceva. E poliție politică, ești informat de locațiile unde merg. Pe lângă mașinile astea de poliție, de jandarmerie, mai sunt interceptat telefonic.

Mă simt ca un criminal și nu sunt. Am făcut un partid politic și luptăm democratic cu celelalte forțe, iar forțele de guvernare folosesc resursele adminsitrative ca să vadă pe unde mă învârt eu”, a comentat George Simion.

„O mașină de Jandarmerie m-a urmărit 20 de kilometri, de la Sebiș la Moneasa. Nu e singura mașină MAI care face asta!”, a notat George Simion în descrierea videoclipului publicat în această săptămână.