VIDEO Gheorghe Hagi, declarație fabuloasă pentru soția sa după câștigarea titlului cu Farul: ”Mă suportă. Am cheltuit toți banii, m-a lăsat”

Managerul FC Farul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică, după ce a obţinut titlul de campioană a României, că nu mai este la vârsta la care să dedice trofeul cuiva, doar jucătorilor, şi soţiei sale, care îl suportă deşi cheltuie toţi banii familiei.

22 mai 2023, 10:09
VIDEO Gheorghe Hagi, declarație fabuloasă pentru soția sa după câștigarea titlului cu Farul: ”Mă suportă. Am cheltuit toți banii, m-a lăsat”

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, e mândru de elevii săi după victoria de duminică seara, 3-2 cu FCSB, victorie care a adus titlul de campioană naţională pentru Farul.

„Au jucat cele mai bune echipe, în formă amândouă. Am dovedit că merităm să fim campioni, pentru că noi chiar am întors rezultate cu echipe foarte bune. E o zi frumoasă, să o punem în ramă acolo, pentru că a fost frumos pntru mine!

E mai mare trăirea acum pentru că e toată Constanţa cu noi. Am crezut tot timpul, ne place să atacăm. Asta le-am spus, să continue să atace. Cred că am avut de toate în seara asta chiar dacă am început meciul foarte prost. Am marcat multe goluri. avem cele mai multe victorii, cele mai puţine înfrângeri. Sunt mândru de ei, noi am planificat aceste lucruri din vară, când v-am spus că am o echipă foarte talentată. Când i-am semnat pe Băluţă, pe Nedelcu, pe Louis Munteanu, ştiam că avem o echipă foarte talentată”, a declarat Gheorghe Hagi.

Întrebat ce mesaj are pentru soția sa, Marilena, și pentru copii Iani și Kira, Hagi a avut o declarație savuroasă.

„Soţia mă suportă şi copiii. Ce mesaj să-i dau ei? Am cheltuit toţi banii. M-a lăsat să fac asta. Copiilor mei…Ianis a dat gol azi…Ce pot dori mai mult?”, a pus Hagi la Digisport.

Căsătoriţi din 1995, Gheorghe şi Marilena Hagi au doi copii, Kira şi Ianis.

Kira este actriţă, iar Ianis joacă a Glasgow Rangers, iar duminică a marcat un gol în meciul cu Hibernian.

@mariancodirla86 #hagi #romania #champion #foryou #fyp ♬ sunet original – Marian Codirla

Citește și: Gigi Becali a aflat: cu cine va juca FCSB în Champions League, dacă va câștiga titlul în Liga 1