VIDEO: Ghinion pentru Ursula von der Leyen. Nu toți cetățenii pot face „duș în doi”, pentru economie la apă. Sandu Lungu a demonstrat-o

„Dușul în doi", „ritualul" pe care-l recomandă unii politicieni europeni, pentru reducerea consumului de apă, nu este posibil pentru toată lumea. A demonstrat-o luptătorul Sandu Lungu, care cântărește aproape 200 de kilograme.

13 sept. 2022, 21:36
VIDEO: Ghinion pentru Ursula von der Leyen. Nu toți cetățenii pot face „duș în doi”, pentru economie la apă. Sandu Lungu a demonstrat-o

La nivelul UE se vorbește din ce în ce mai des despre economiile pe care vor trebui să le facă cetățenii europeni la curentul electric, la căldură, la hrană și la apă. Un oficial din Elveția a recomandat chiar „dușurile în doi”.

Scenariul „Dușul în doi” este imposibil de aplicat de către cei care se opun categoric unor astfel de măsuri, dar chiar și celor mai ascultători, dar corpolenți.

Sandu Lungu, unul dintre cei mai masivi sportivi din sporturile de contact, a realizat un videoclip viral pe internet, prin care a demonstrat că nici măcar singur nu încape sub duș.

Aflat într-o cameră de hotel, „Muntele din Bihor” s-a chinuit să intre în cabina de duș, dar nu prea i-a reușit. Cu jumătate din corp a rămas pe afară.

Celebrul luptător din MMA, fost judoka, cântărea între 150 și 175 de kilograme în sezonul competițional. Videoclipul a fost realizat în urmă cu mai mulți ani, înainte ca conglomeratul de crize – sanitară, militară, climatică, energetică, a hranei și a apei să existe. 

 

Sandu Lungu s-a opus directivelor de la Comisia Europeană în timpul crizei COVID

 

Greu de crezut că Sandu Lungu va respecta controversatele recomandări venite de la liderii europeni. Celebrul sportiv s-a opus mai mereu restricțiilor. În perioada COVID a protestat împotriva restricțiilor și a vaccinării obligatorii:

„Nu vreau să influențez pe nimeni, dar eu nu mă vaccinez. Prefer să nu mai ies din țară. Nici eu, nici copiii mei. În rest, să facă fiecare ce vrea.

Eu nu fac politică, nu spun cine să rămână și cine să plece, dar treaba asta (n.r. – pandemia) este la un nivel mult mai mare. Nu este doar la nivelul României ceea ce se întâmplă.

Fina mea este asistentă la Flavia Groșan. Știu ce face femeia, ea vindecă oameni, a pus pe picioare oameni grav bolnavi, oameni care nu mai ajung în spital. În spital, mergi și mori. Mai bine mor în patul meu”, a mai declarat Lungu, în martie 2021, pentru un post de televiziune local.

Ministrul energiei din Elveția, Simonetta Sommaruga, a recomandat dușul în doi. Mai mult, oficialul european a respins toate respinge criticile la adresa campaniei lansate pentru economisirea energiei electrice. Sommruga a recunoscut că deși dușul în doi după o anumită vârstă nu mai este „confortabil”, propunerea trebuie luată foarte în serios.