Ce ia Flavia Groşan pentru imunitate în pandemie. Cum se apără medicul de COVID-19

Doctoriţa Flavia Groşan a dezvăluit cu ce îşi întăreşte imunitatea în plină pandemie. Aceasta a devenit celebră după ce a spus că a vindecat peste 1.000 de pacienți infectați cu noul coronavirus cu ajutorul unei scheme proprii de tratament.

17 nov. 2021, 17:01
Ce ia Flavia Groşan pentru imunitate în pandemie. Cum se apără medicul de COVID-19
Ce ia Flavia Groşan pentru imunitate în pandemie

Ce ia Flavia Groşan pentru imunitate în pandemie. Medicul a dezvăluit pe reţelele de socializare cum reuşeşte să facă faţă cu brio pandemiei de coronavirus.

Ce ia Flavia Groşan pentru imunitate în pandemie

„Mereu ma întrebați ce iau pentru imunitatate. Si nici nu am făcut Covid. Doamne, ajuta-mi. In condițiile in care nu m-am mascat excesiv in fata pacienților mei. Mi-a fost rusine de ei…. Prieteni, ssst!!!!!!

Dar ce sfat va dau eu din propria experiența. Nici o analiza din lume nu o sa va spuna cu exactitate ce dezechilibru aveți, așa cum o face corpul dumneavoastră. Decat sa va îngrețoșati fara rost, nu mai bine vorbiți cu organismul dumeavoastra? Vedeti ce-si dorește. De exemplu astăzi am crezut ca mor de pofta de salata de ridichi negre. Le-am cumpărat din piața, le prepar mai târziu”, a dezvăluit doctoriţa pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Specialiştii din Marea Britanie confirmă tratamentul folosit de dr. Flavia Groşan împotriva COVID-19. Ce spune medicul român

La sfârşitul lunii martie, Flavia Groșan a dezvăluit schema de tratament cu care susţinea că a vindecat mii de pacienți

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide. Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni.

Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin. Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu! Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale.

Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta. Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau”, menţiona în acea perioadă celebrul pneumolog.

Citeşte şi Flavia Groşan: O fază de groază la cabinet. Am blocat consultaţiile 30 de minute