VIDEO Gigi Becali, scandal uriaş în direct: „Eu pot să jignesc, că sunt Becali! Dar țărănoiul ăla de ce jignește? Eşti prea prost, bă! Eşti prea țărănoi, ești un dobitoc”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, și Valeriu Răchită, în vârstă de 53 de ani, fost jucător în defensiva echipei Steaua, au avut o discuție tumultoasă, în care au folosit un limbaj ofensator.

11 aug. 2023, 20:46
VIDEO Gigi Becali, scandal uriaş în direct: „Eu pot să jignesc, că sunt Becali! Dar țărănoiul ăla de ce jignește? Eşti prea prost, bă! Eşti prea țărănoi, ești un dobitoc”

Gigi Becali a revenit la „lumeştile” invective. Întreaga situație a avut ca punct de pornire o serie de critici formulate de către Răchită îndreptate către Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al echipei FCSB.

Fostul fotbalist și-a îndreptat ”tirul” către MM Stoica, în cadrul emisiunii Fanatik SuperLiga: „Nu îi spun Meme, îi spun Nene, de la No Name, de la Neica Nimeni. De la Neaoșul Neica Nimeni. Ai observat ce declarații a făcut săptămâna trecută?  El spunea că pentru el Ghencea a dispărut, că îi plăcea acel vechi stadion, cu treptele pe care le coborâse cu cinci bodyguarzi în urma sa, pentru a lovi un suporter al Stelei, sau acel Ghencea când îi pusese pe jucători în genunchi în fața galeriei, bineînțeles. Noroc că acțiunile lui nu au ajuns la generațiile noastre, ce „lovituri” primea el în genunchi.”

Ulterior, Gigi Becali a intrat în direct și a început intervenția telefonică cu o trimitere la afirmațiile lui Răchită:

„Înainte de toate, am o rugăminte. Nu mai lăsa invitații să jignească oamenii. Spune-i lui Răchită să termine cu jignirile! MM e fratele meu. Nu pot să intru să vorbesc cu tine, iar fratele meu să fie jignit. Comentați dacă vreți, dar vremurile cu jignirile au trecut!

Răsturnare de situaţie după ce Simona Halep a fost suspendată: „Aveți de gând să faceți ceva pentru colega voastră?”
Mi-a zis MM: «Bă Gigi, tu ești fratele meu mai mare. Se poate așa ceva?». Pentru ce ironie? Nu știi să vorbești despre fotbal? Dacă nu știi, stai acasă! Să vină altul.

Dacă nu-i place, ce? Dacă nu-i place, care-i treaba, trebuie să jignești?! Până la urmă, ăla e om să ironizeze? Ironie este el! El nu vede că este el ironie?”.

Răchită a intrat în discuție și a inițiat o conversație plină de insulte:

-Răchită: „Nici nu știi ce înseamnă ironic”

-Becali: „Tu ești ironic ca făptură!”

-Răchită: „Unde ați învățat-o domnule Becali pe asta, la Jilava?”

-Becali: „Vai de capul tău! Vezi-ți bă de treaba ta! Bă țărănoiule, nici nu ar trebui să vorbești! L-am lăsat în pace și tot a comentat, tot a comentat. Țărănoi prostovan, văd că este obraznic deja, se crede comentator”.

-Răchită: „Știți care este diferența dintre noi doi? Ați făcut școala la Rahova, eu la Prahova. Ați scris mai multe cărți decât ați citit”

-Becali: „Păi, da, am scris, că tu ești prea prost, bă! Ești prea țărănoi!”

-Răchită: „Ești un cioban! Un cioban ești!”

-Becali: „Eu pot să jignesc, că sunt Becali! Dar țărănoiul ăla de ce jignește? Dobitocul ăla?”

-Răchită: „Ești un cioban, un cioban!”

-Becali: „Cioban, da, dar nu idiot! (…) Nu m-am mai enervat de 10 ani, mă. Dar ăsta chiar că m-a enervat”.

În etapa finală a discuției lor, Gigi Becali și Răchită au ajuns la o împăcare: „Am încheiat, să ne îmbrățișăm. Da, am dat mâna, am ajuns la pace. Iată, duhovnicul a venit să oficieze iarăși. Am încheiat, a făcut semnul crucii. Am ajuns la împăcare, preotule! Îmi cer iertare în fața voastră”.

O nouă veste nimicitoare pentru CSA Steaua. Anunţ oficial de ultimă oră făcut de FRF