VIDEO Horia Constantinescu îi răspunde lui Clotilde Armand: „Abordarea sa este jenantă. Eu trebuie să-i răspund, nu premierul”

Horia Constantinescu, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) spune că instituția pe care o conduce a făcut chiar în cursul acestei veri controale la două restaurante din Sectorul 1, care plătesc chirie firmei deținută de familia sa.

11 oct. 2023, 08:41
VIDEO Horia Constantinescu îi răspunde lui Clotilde Armand: „Abordarea sa este jenantă. Eu trebuie să-i răspund, nu premierul”

Afirmațiile sunt făcute în contextul în care primarul Clotilde Armand a scris într-o postare pe Facebook că restaurantele respective au fost închise recent din cauza gălăgiei. ”Câte controale credeți că a făcut Horia Constantinescu la It Cucina și Kayo? Aștept replica de la Marcel Ciolacu”, s-a întrebat Clotilde Armand pe Facebook.

”ANPC a făcut în această vară controale la aceste restaurante, iar acțiunile de control s-au făcut împreună cu reprezentanții altor autorități de la structuri sanitar-veterinare, tocmai ca să nu existe suspiciuni”, a precizat Constantinescu, potrivit G4Media.

El consideră că ”abordarea lui Clotilde Armand este jenantă” și că primarul ar trebui să se preocupe mai curând de ”locurile de joacă, de gestionarea deșeurilor care pun în pericol real cetățenii. Noi am sancționat aceste locuri de joacă din Sectorul 1”.

Citeşte şi: George Simion a anunţat candidatul AUR la Primăria Capitalei. „Cred cu tărie că o să facem iarăşi o nouă surpriză!”

Constantinescu a acuzat-o pe Clotilde de faptul că încearcă să îşi facă imagine în campania electorală prin diverse scandaluri, deoarece nu are realizări notabile. Totodată, el a precizat că aceste acuzaţii pe care i le aduce primarul Sectorului 1 nu au nicio legătură cu premierul Marcel Ciolacu.

Totodată, Constantinescu a confirmat că firma Rodrag Trade Ro SRL, înregistrată în Panama, aparține familiei sale și că este administrată de soția sa. De asemenea, a mai confirmat că spațiile aparțin societății sale, iar contractele de închiriere sunt înregistrate fiscal.

@procleansofa @Horia Constantinescu vs Clotilde Armand P1#anpc #horiaconstantinescu #romanesti❤️💛💙 #atatsaputut #tiktok #legea #clotildearmand ♬ sunet original – ProCleanSofa

Citeşte şi: Prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, îi dă replica lui Nicușor Dan după ce a atacat Primăria Generală în instanță: „Nu mai putem tolera pasivitatea”