VIDEO. Imagini incredibile: Nicușor Dan traversează un bulevard cu 4 benzi cu fetița în brațe. Iresponsabil până la capăt, vorbește și la telefon

Nicușor Dan și fiica sa, la un pas de accident. Primarul Capitalei a traversat ilegal un bulevard aglomerat, după ce s-a furișat printr-un gard.

06 iun. 2022, 16:36

Nicușor Dan a comis-o din nou. Primarul Bucureștiului a fost surpins de camerele video în timp ce a traversat printr-un loc nepermis, când traficul era aglomerat și mașinile circulau cu viteză.

Primarul Bucureștiului nu s-a expus oricum unui eventual eveniment tragic. El a traversat strada în timp ce vorbea la telefon, cu fiica în brațe.

Scena cu Nicușor Dan în prim-plan a avut loc sâmbătă, în zona Orășelul Copiilor, Brâncoveanu – Sectorul 4, unde riscul producerii unor accidente este foarte ridicat, informează paparazzii de la Mediaflux. Totul, pentru ca fondatorul partidului USR să ajungă la un bancomat.

 

Nicușor Dan a călcat pe spațiul verde și a forțat gardul din parc, înaine de a traversa ilegal

 

Cel mai probabil, Nicușor Dan a fost nevoit să se deplaseze la un bancomat după ce a ajuns la tarabele din Orășelul Copiilor și a constatat că majoritatea comercianților nu acceptă plata cu cardul, ci doar cash.

Înainte de a traversa șoseaua aglomerată, primarul Nicușor Dan și fiica în vârstă de șase ani s-au strecurat printr-un gard rupt.

Șoseaua Olteniței este lată, cu câte două benzi pe sens și cu linie de tramvai pe mijloc, un drum pe care în general se circulă cu mare viteză. Trecerea de pietoni pe care trebuia să traverseze Nicușor Dan era localizată la aproximativ 200-250 de metri distanță. În loc să aleagă calea legală, edilul local a preferat să-și ia pe sus fiica și să facă piruete pe mijlocul străzii, în timp ce vorbea la telefon.

Vez AICI video cu momentul în care Nicușor Dan a traversat ilegal.