Video! Imagini rare! Nuţu Cămătaru s-a lăsat de cămătărie şi lumea interlopă, iar acum face dresaj de cai de rasă!

Imagini unice au fost surprinse cu Nuţu Cămătaru. Se pare că celebrul interlop a lăsat de o parte răfuielile şi afacerile sale şi s-a apucat să dreseze cai.

26 dec. 2020, 20:37
Video! Imagini rare! Nuţu Cămătaru s-a lăsat de cămătărie şi lumea interlopă, iar acum face dresaj de cai de rasă!

Nuţu Cămătaru s-a lăsat de cămătărie şi lumea interlopă, iar acum face dresaj de cai de rasă! Interlopul a fost surprins călărind un cal de rasă, pe care îl învaţă să facă diferite trucuri.

Nuţu Cămătaru s-a lăsat de cămătărie şi lumea interlopă, iar acum face dresaj de cai de rasă! Imagini rare!

Scenele surprinse au primit sute de aprecieri, iar românilor nu le-a venit să creadă modul în care Nuţu Cămătaru reuşeşte să stăpânească fiecare mişcare a animalului.

Clanul Cămătarilor care a fost mult timp în topul celor mai periculoase rețele de crima organizată din Capitală. Puţini ştiu cum a luat naştere totul. Liderul grupării, care la un moment dat numără peste 200 de membrii, este Ion Balint, cunoscut de toată lumea că Nuțu Camataru.

Rețeaua dezvoltase o adevărată industrie a prostituției, iar principalii locotenenți ai lui Nuțu erau membrii familiei sale. Înainte să pozeze în bogătași de top, cu vile luxoase, mașini scumpe, petreceri cu manelisti cunoscuți și chiar o adevărată grădină zoologică, Nuțu și Sile Camataru au fost infractori de rand. Au fost spărgători de locuințe și condamnați de câteva ori chiar înainte de Revoluția din 1989.

@danyionitaa#thegotfather #Nutu

♬ sunet original – Dany Ionita

Numele de Camataru provine din denumirea faptelor comise de ei. La o audiere în Parlament, în anul 2004, Nuțu, fost luptător în Legiunea Străină, spunea că familia lui vine din Bărăgan.

„Numele de Camataru e din moși-strămoși, de la bunica-miu. Am fost badigard la Nișa, în Legiunea Străină, m-a-mpuscat la Revoluție… Vreau să zic, fară ura de rasa, că noi nu suntem țigani, deci suntem dintr-o familie de burgheji (sic) din Bărăgan, deci provenim doar dintr-un cartier populat cu țigani, adică romi”, a explicat Nuțu Camataru în audierea de la Comisia de abuzuri a Senatului, în anul 2004, conform Hotnews.ro.

@danyionitaa#foryoupage #tiktokromania #virall #jungkook #romaniamafia #america #foryou♬ sunet original – Dany Ionita

Citeşte şi: VIDEO! Imagini de la botezul cu 200 de persoane ţinut de fiica lui Sile Cămătaru şi Manu Bombardieru! Nimeni nu a purtat mască