VIDEO! Imagini de la botezul cu 200 de persoane ţinut de fiica lui Sile Cămătaru şi Manu Bombardieru! Nimeni nu a purtat mască

Bucurie mare în familia unui dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România, Sile Cămătaru. Fiica acestuia, Nicoleta şi partenerul ei, Emanuel Daniel Dan, zis Manu Bombadieru, şi-au botezat băiatul, pe Manu Jr., şi au organizat o mare petrecere.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 19:16

În jur de 200 de persoane au luat parte la evenimentul care s-a desfăşurat după jumătatea lunii august, în spaţiul închis al unui local de fiţe din Bucureşti. Potrivit imaginilor de mai jos, se vede cum invitaţii dansează, iar dedicațiile de mii de lei curg pentru “Manu Jr”. 

Citeşte şi: Iubita fiului interlopului Sile Cămătaru a provocat un accident rutier la Iaşi, după ce s-a urcat băută la volan

Unul dintre cei care au întreţinut atmosfera şi l-a uns pe suflet cu versurile sale pe ginerele lui Sile Cămătaru, a fost chiar Copilul de Aur. Nu au lipsit nici Leo de la Kuweit, Țzancă Uraganul sau Cristi Mega.

Toţi cei prezenţi au ignorat complet prevederile legale şi măsurile de protecţie, nimeni nu a purtat mască, iar distanţarea socială nici nu intră în discuţie. 

Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 10.000 de lei

Poliţia Capitalei informează că în cursul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 1,00, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că se tulbură liniştea publică prin muzică şi gălăgie. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat un salon de evenimente unde avea loc o petrecere.

Au fost identificate şi legitimate aproximativ 170 de persoane. Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Petrecerea a fost oprită, toate persoanele identificate fiind sancţionate contravenţional„, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi: Sentinţă scandaloasă primită de fiul lui Sile Cămătaru! A lovit un om pe trecere şi a fugit de la locul faptei. Avea permisul SUSPENDAT

Nicoleta este fiica lui Sile Cămătaru

Nicoleta e fiica lui Sile Cămătaru. Ea şi Manu Bombardieru s-au căsătorit în anul 2016, însă sunt împreună de mai mult timp. Cei doi au împreună doi copii, Giulia şi Manu Jr., mezinul familiei. Bombardieru mai are și o fiică dintr-un alt mariaj.

Pe 7 februarie, interlopul Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani închisoare cu executare într-un dosar de proxenetism.

Instanţa a revocat eliberarea condiţionată în cazul acestuia şi a dispus să execute, pe lângă cei 6 ani închisoare, un rest de pedeapsă de 1.210 zile închisoare, dintr-o condamnare de 13 ani primită anterior în alt dosar.

Citeşte şi: Sile Cămătaru vorbeşte cu familia pe Skype, din celula în care este închis de peste doi ani

Cine este Manu Bombardieru şi cum a ajuns în familia Cămătarilor

Manu Bombardieru, 38 de ani, pe numele lui adevărat Emanuel Daniel Dan a devenit cunoscut în 2011, când l-a luat poliția, la pachet cu doi tovarăși, după ce au lovit în cap un subofițer SRI cu un scaun de club în sectorul 2 al Capitalei. 

Era perioada în care Manu își organiza propria brigadă și teroriza comercianții din cartier ca să-i plătească taxe de protecție, scrie Rise Project.

Individul s-a remarcat și în 2014, când a sechestrat și bătut un sunetist în clubul său de manele, unde cântă regulat Florin Salam și alte staruri din industrie. Victima revendica o instalație de sunet – din care își întreținea familia, după cum a susținut ulterior la poliție – luată cu japca de Bombardier pentru sonorizarea optimă a localului propriu.

În 2016, când s-a căsătorit cu Nicoleta, Manu a intrat oficial în familia Cămătarilor, cel mai vechi clan din Capitală, fondat acum patru decenii de mama celebrilor frați Nuțu și Sile.

Numele lui Manu Bombardieru a reapărut în prim-plan în urma unei anchete Rise Project, care a arătat că personajul face parte dintr-o rețea clandestină care vinde măști sanitare.