VIDEO incendiar cu Carmen Harra pe TikTok! Clarvăzătoarea își ondulează trupul pe muzica lui Jennifer Lopez

Carmen Harra este plină de energie la aproape 68 de ani. Celebra clarvăzătoare este activă pe TikTok, acolo unde a postat recent un filmuleț în care dansează pe melodia "On the floor", cântată de Jennifer Lopez.

02 mart. 2023, 17:35
VIDEO incendiar cu Carmen Harra pe TikTok! Clarvăzătoarea își ondulează trupul pe muzica lui Jennifer Lopez

Pasionată de latino, pop-dance și populară, Carmen Harra s-a filmat în timp își ondulează trupul la o sală de gimnastică, pe una dintre melodiile lui Jennifer Lopez.

Citiți și: Carmen Harra dă din casa Oanei Zăvoranu. Ce se întâmplă cu căsnicia vedetei. „Apare fenomenul trădării. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală”

Îmbrăcată în colanți mulați și o bluză de culoare roz, celebra clarvăzătoare dansează și se distrează, în timp ce se filmează alături de alte femei, care urmează o coregrafie. În pași de dans, Carmen Harra zâmbește și face eforturi pentru a ține ritmul muzicii.

Carmen Harra face show pe TikTok

@carmenharra888♬ On The Floor – Jennifer Lopez

Carmen Harra postează foarte des filmulețe pe TikTok din sala de sport, acolo unde se antrenează constant pentru a se menține în formă.

@carmenharra888♬ original sound – Carmen Harra

@carmenharra888♬ original sound – Carmen Harra

Clarvăzătoarea pare că se simte foarte bine în pielea ei și are un stil de viață sănătos, mai ales că a renunțat la consumul de carne de peste 25 de ani. De asemenea, a eliminat și pastele, făina, dulciurile și uleiurile.

Carmen Harra a dezvăluit recent care este leacul minune pe care îl folosește împotriva bolilor, învățat chiar de la Dalai Lama, conform spectacola.ro

„Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul. Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu. Am avut cu peste 20 de kilograme în plus.

Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii. Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă… Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult.

Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar, se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă. Eu aşa trăiesc şi nu am avut niciodată vreo problemă. În viaţă trebuie să previi, nu să aştepţi să ţi se întâmple”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.

Citiți și: Carmen Harra te învaţă să practici recunoştinţa şi să fii fericit. Formulele magice care îţi îndeplinesc orice dorinţă