VIDEO+GALERIE FOTO Incendiu devastator în Istanbul: 29 morţi şi cel puţin 13 răniţi

Incendiu după o explozie devastatoare într-un club de noapte din Istanbul. Cel puțin 29 de oameni au murit și alti zeci sunt raniti. Se presupune că a avut loc o explozie lângă scena clubului Masquerade, închis pentru Ramadan, în timp ce era în curs de renovare.

02 apr. 2024, 16:09

UPDATE:  Ultimul bilanţ arată 29 de morţi. Cercetarea de la locul faptei și colectarea probelor continuă, iar o echipă de 3 experți specializați în securitatea muncii și incendiu continuă să lucreze la cauza tragediei.

Agenția de presă AFP relatează că cel puțin 15 persoane au murit în urma unui incendiu din Istanbul, Turcia. Cel puțin 13 sunt răniți. Potrivit ziarului Daily Sabah, incendiul a izbucnit într-un club de noapte.

Clubul era situat la primul etaj al unei clădiri cu 16 etaje.

Incidentul a avut loc în jurul orei 13.00 pe strada Yıldız Posta Caddesi Esentepe, din Șișli Gayrettepe. Potrivit informațiilor, incidentul a avut loc lângă un club de noapte care se afla în renovare și care fusese închis din cauza Ramadanului.

După ce au fost anunțați, un număr mare de pompieri, ambulanțe și echipe sanitare au fost trimise la fața locului. În timp ce 15 persoane și-au pierdut viața în incendiu, 11 persoane au fost rănite, dintre care 7 grav.

Persoanele rănite au fost transferate la spitale din regiune.

Ştire în curs de actualizare…Citeşte şi: Israelul a bombardat Siria și a ucis doi comandanţi militari de rang înalt. Teheranul promite „un răspuns dur” UPDATE