VIDEO Interlopul Sermin Pian, arestat în direct pe Tik Tok, în timp ce își lua la revedere de la cei peste 140 de mii de fani

Sermin Pian, un cunoscut interlop din București, a avur parte de o surpriză neplăcută din partea Poliției, în timpul unui live pe Tik Tok.

16 feb. 2024, 13:03
VIDEO Interlopul Sermin Pian, arestat în direct pe Tik Tok, în timp ce își lua la revedere de la cei peste 140 de mii de fani
Sermin Pian, arestat în timpul unui live pe Tik Tok

Transmisiune întreruptă pentru cel puțin un an pentru interlopul Sermin Pian. Bărbatul a fost arestat de polițiștiîn timp ce făcea live pe Tik Tok. Oamenii legii au venit să îl aresteze, acesta având de executat o pedeapsă de un an de închisoare, după ce în urmă cu ceva timp a agresat mai mulți tineri.

Citește și: Fane Căpăţână, reţinut, din nou, de poliţie. Cunoscutul interlop, eliberat în vara lui 2023, este acuzat de înşelăciune prin metoda „Maradona”

Scenele live au fost urmărite în direct de peste 140.000 de persoane, care au asistat la momentul în care Sermin Pian și-a luat adio de la fanii săi de pe platformă. Interlopul nu s-a opus arestării și a părut calm și resemnat în fața situației.

Acesta este doar unul dintre numeroasele cazuri în care infractorii sunt prinși de poliție în timp ce se afișează pe internet, fără să știe că sunt urmăriți de autorități.

Citește și: Bebino şi alţi interlopi din Clanul Sportivilor, săltaţi de mascaţi într-un dosar pentru trafic de cocaină. UPDATE: s-a emis mandat de arestare!