VIDEO. Ireal! Ce a făcut Viorica de la Clejani imediat după ce Margherita a fost condamnată definitiv

Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv, ieri, 29 iunie de Curtea de Apel Bucureşti, pentru accidentul produs în luna mai a anului 2020, atunci când a condus drogată şi a lovit o maşină.

30 iun. 2022, 18:39
VIDEO. Ireal! Ce a făcut Viorica de la Clejani imediat după ce Margherita a fost condamnată definitiv

În timp ce lumea așteaptă cu sufletul la gură primele reacții ale Magheritei, dar și ale familiei ei, un lucru ne-a atras atenția pe pagina de Instagram a mamei tinerei, celebra Viorica de la Clejani.

Ce a făcut Viorica de la Clejani imediat după ce Margherita a fost condamnată

Așadar, potrivit unui story publicat pe Instagram acum mai puțin de 24 de ore, Viorica de la Clejani se afla, cel mai probabil, la o nuntă. Este important de menționat că filmare poate să fie una mai veche. Dar, din păcate pentru celebra cântăreață, video-ul a fost postat într-un moment cât se poate de nefericit.

Citește și: Lovitură uriaşă pentru Margherita din Clejani din partea judecătorilor. A fost condamnată definitiv după ce a fost prinsă drogată la volan

În imaginele pe care le puteți vedea mai jos, dar și pe contul Vioricăi de la Clejani,  se vede cum artista pare că se distrează de minune în seara premergătoare zilei în care fiica ei, Margherita, a fost condamnată.

Totuși, Viorica din Clejani ar fi putut să aibă motive de fericire. Margherita va fi obligată pentru faptele ei să plătească o amendă penală de 20.000 de lei, o sumă destul de mică pentru celebrul taraf, adorat până și de Johnny Depp.

Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv. Iată ce pedeapsă a primit

Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv miercuri, 29 iunie, de către Curtea de Apel din București, după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este o parte a deciziei luate de magistrați.

Mai concret, magistrații Curții de Apel din București i-au înăsprit sentința pe care o primisese anul trecut și împotriva căreia Parchetul a depus apel.

Inițial a fost condamnată la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei, judecătorii i-au schimbat sentința, majorând suma la 40.000 de lei.

Ce pedeapsă primise Margherita în prima instanță

Prima sentință prevedea că nu mai are dreptul să conducă un an, pe când în urma condamnării definitive, perioada a fost extinsă la trei ani.

”Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Parchet rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziția părților și a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022”, se arată în minuta instanței.

Citește și: Margherita de la Clejani, apariție șoc la Nea Marin. Pe tocuri și în haine de club pe drum de țară: „Mă simt ca Scufița Roșie”

Margherita de la Clejani a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 din București, pe 23 mai 2020. Dimineața, în jurul orei 06.00, când se întorcea de la o petrecere la volanul unei mașini de teren, Margherita a lovit un autoturism parcat.


loading...