Iulia Vântur și Salman Khan sunt gata de nuntă. Au ales destinaţia pentru luna de miere

Iulia Vântur a declarat în cadrul unui eveniment monden că se vede pregătită pentru a face pasul cel mare cu iubitul ei, Salman Khan. Mai mult, vedeta a dezvăluit și unde o să meargă în luna de miere.

10 iun. 2022, 23:03
Iulia Vântur și Salman Khan sunt gata de nuntă. Au ales destinaţia pentru luna de miere
Iulia Vântur și Salman Khan sunt gata de nuntă

Iulia Vântur și Salman Khan sunt gata dec nuntă. Iulia Vântur trăiește de mai mulţi ani o poveste de dragoste cu celebrul actor Salman Khan. Vedeta a părăsit România în urmă cu câțiva ani și s-a stabilit în India, iar acum este gata să ducă la nivelul următor relaţia cu starul de la Bollywood.

Iulia Vântur a dat de înțeles în cadrul unui eveniment monden că nunta se află în planurile din viitorul apropiat! Ba, mai mult decât atât, vedeta știe deja unde o să își petreacă lună de miere. Iulia Vântur și Salman Khan au ales ca și destinația de vis unde vor să meargă după fericitul eveniment chiar Bora Bora, susţin sursele Antena Stars.

Iulia Vântur, scandal amoros în India! Imaginea incendiară care o compromite total FOTO

La începutul anului, Iulia Vântur spunea că o eventuală căsătorie că nu este un pas important pentru ea şi iubitul ei. „Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: ”Îţi dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?”. A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a declarat Iulia Vântur.

Iulia Vântur și Salman Khan au făcut marele anunţ! Doar despre asta se vorbeşte la Bollywood

Nici Salman Khan nu pune mare preţ pe căsnicie: „Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da!”.