VIDEO John McEnroe a făcut o promisiune care l-a emoţionat până la lacrimi pe Kyrgios

Nick Kyrgios şi-a făcut un nume în circuitul ATP atât prin imensul său talent, dar mai ales prin frecventele ieşiri necontrolate.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 21:10
VIDEO John McEnroe a făcut o promisiune care l-a emoţionat până la lacrimi pe Kyrgios

John McEnroe este un alt „bad boy” al tenisului mondial, dar spre deosebire de Kyrgios, americanul a avut şi rezultate excepţionale, câştigând la simplu nu mai puţin de şapte turnee de Mare Slam, trei la Wimbledon şi patru la US Open.

McEnroe l-a intervievat pe Kyrgios pe teren, după victoria acestuia de la Australian Open în faţa italianului Lorenzo Sonego (24 de ani, 53 ATP), cu scorul de 6-2, 7-6, 7-6.

Deşi este cunoscut ca un dur, Kyrgios a fost impresionat până la lacrimi de promisiunea pe care fostul număr 1 mondial i-a făcut-o.

„Vreau să mai spun un ultim lucru, că din momentul ăsta voi dona câte 1000 de dolari pentru lupta împotriva incendiilor din Australia pentru fiecare set pe care îl vei câștiga la acest turneu”, a spus McEnroe.

„Ok, atunci o să o spun tot eu: mult succes în continuarea turneului”, a adăugat americanul, văzându-l pe Kyrgios rămas fără cuvinte.

Australianul îl va întâlni în turul al doilea pe Gilles Simon, 35 de ani, 61 ATP.