VIDEO: Klaus Iohannis, așa cum nu a mai fost văzut vreodată. Președintele României, gata de război, potrivit Inteligenței Artificiale (AI)

Imagini fără precedent cu Klaus Iohannis. Președintele apare îmbrăcat în pardesiu, cu tehnică militară în fundal, în contextul Summitului NATO de la Vilnius, Lituania. 

12 iul. 2023, 11:55
VIDEO: Klaus Iohannis, așa cum nu a mai fost văzut vreodată. Președintele României, gata de război, potrivit Inteligenței Artificiale (AI)

Klaus Iohannis apare îmbrăcat într-un trenci, cu o privire foarte sobră, în cadrul unui clip realizat de Inteligența Artificială (IA/AI), ce prezintă șefii de stat ai NATO. Montajul este foarte realist – unii șefi de state sunt costumați chiar în ținute foarte clasice, „tradiționale”.

Printre cei prezentați în clip îi amintim pe Emmanuel Macron – îmbrăcat precum Napoleon, premierul Marii Britanii Rushi Sunak, cu vestă de camuflaj, urcat pe un tanc, premierul Italiei, Giorgia Meloni, cu arma în mână, premierul Andrzej Duda al Poloniei, costumat în armură de fier etc.

De ce nu va fi acceptată Ucraina în NATO, prea curând, potrivit lui Jens Stoltenberg

Ieri – marți, 11 iulie, Jens Stoltenberg, secretarul general NATO, a declarat că regimul Volodimir Zelenski mai are de așteptat până la aderare.

„Aliaţii sunt de acord că atunci când are loc un război nu este momentul potrivit pentru a face din Ucraina un membru cu drepturi depline al Alianţei”, a dezvăluit Jens Stoltenberg, care a mai adus în discuție „modernizarea instituţiilor de apărare şi securitate, de consolidarea guvernării, inclusiv de combaterea corupţiei”.