VIDEO: Mare surpriză! Cum a ajuns Prințul Harry să se costumeze în Spider-Man

Prințul Harry a revenit în Marea Britanie, pentru a se alătura unui scop nobil. S-a îmbrăcat în supererou pentru a sprijini copiii aflați în suferință.

04 dec. 2022, 17:20
VIDEO: Mare surpriză! Cum a ajuns Prințul Harry să se costumeze în Spider-Man

Prințul Harry a hotărât să se dezlipească de Casa Regală, iar printre motivele invocate au fost atenția copleșitoare pe care o primește din partea mass-media și care-și dorește să scape.

 

Prințul Harry, inițiativă pro-bono

 

Totuși, „rebelul” Familiei Regale a început să aibă apariții din ce în ce mai dese în diverse show-uri de divertisment după ce s-a rupt de Buckingham. A început să-și povestească viața, să intre în detalii intime și chiar să interpreteze diverse persoane din desenele animate. Practic, a început să devină și mai vizibil.

Cel mai recent exemplu a fost „livrat” de către Prințul Harry la început de decembrie, când s-a costumat în Spider-Man. Ducele de Sussex a înregistrat un mesaj special de Crăciun, pentru campania caritabilă ce vizează sprijinirea copiilor care au rămas fără un părinte, cadru în Forțele Armate Britanice, potrivit presei britanice.

 

Mesajul Prințului Harry pentru copiii britanici aflați în suferință

 

Așadar, Prințul Harry a decis să se alăture unui scop nobil, care a atras aprecieri la foc automat în social media.

„Hei, mici soldați Scotty! Bun venit la petrecerea de Crăciun!

Sper, dragilor, că ația vut parte de puțină odihnă înainte de distracția de diseară. Am auzit de la Sharky și George că sunt cinci răufăcători pe care voi, copii, trebuie să-i opriți în a distruge Crăciunul. Așadar, faceți echipă, puneți-vă mintea la contribuție, curajul, că faceți exact ceea ce trebuie! Nu-i lăsați să strice Crăciunul!

În același timp, e posibil să ne simțim vinovați că ne vom distra fără părinții noștri. Totuși, vă asigur că părinii noștri mereu își doresc să ne distrăm!”, le-a transmis Harry, copiilor aflați în suferință.

În prezent, Prințul Harry locuiește împreună cu soția sa, actrița Meghan Markle, în SUA.