Andra, VIDEO emoționant de Crăciun, alături de familie: „Ai noștri sunt tot ce contează. Am filmat videoclipul alături de familie, pentru voi!”

Andra, una dintre cântărețele favorite ale românilor, a postat un videoclip emoționant pe YouTube, în pragul sărbătorilor de iarnă. 

03 dec. 2022, 12:55

Piesa lansată de Crăciun, de Andra, beneficiază de un videoclip în care apare și soțul, copiii, precum și seniorii familiei.

Acești sunt filmați într-o cabană, la munte, în timp ce petrec în jurul bradului.

„Noua mea piesă de Crăciun este aici, pentru voi! Am filmat un videoclip alături de familia mea și sper ca voi să ascultați cântecul alături de familia voastră. Ai noștri sunt tot ce contează!”, a transmis frumoasa cântăreață.

„Ninge anul ăsta de Crăciun” se numește piesa lansată de Andra, la început de decembrie, perioadă în care din ce în ce mai mulți români au reînceput să asculte colindele și cântecele specifice acestei perioade.

 

Andra și-a emoționat fanii

 

Internauții au primit piesa Andrei cu mult entuziasm. Iată cele mai apreciate comentarii de pe YouTube:

„Bună, sunt polonez şi iubesc România. Limba română este foarte frumoasă şi românii sunt cei mai prietenoşi oameni.
În fiecare zi gândesc despre România, de aceea mulțumesc pentru muzica, datorită căruia pot să simți ca în România”;

„Această melodie o să fie pusă pe repeat. În acest an le facem surpriză părinților noștri și ne vom reuni după 10 ani cu surorile mele care locuiesc în Italia și Japonia, eu în America. O să fie cel mai frumos Crăciun din ultimii ani… Nici un cadou din lume nu o să ne bucure mai mult decât revederea noastră și familia reunită după 10 ani plecați prin lume…”;

„Câtă emoție transmite aceasta melodie , îți trezește de pe acum bucuria din perioada sărbătorilor! Well done!”;

„Superbă piesa. Într-adevăr Sărbătoarea nașterii Mântuitorului înseamnă reuniunea cu familia dar și cu cei dragi nouă. Sărbători fericite tuturor!”;

„Un colind care te conduce spre vremurile vechi! Foarte frumos… Abia aștept să îl ascult pe tot!”.