VIDEO Mesajul lui Liviu Dragnea de Anul Nou. Transformare radicală a ex-liderului PSD după problemele de sănătate tratate în străinătate

Fostul lider al PSD a trecut părin momente grele la final de an 2023, când a fost nevoit să se interneze în străinătate cu grave probleme de sănătate.

01 ian. 2024, 11:54
VIDEO Mesajul lui Liviu Dragnea de Anul Nou. Transformare radicală a ex-liderului PSD după problemele de sănătate tratate în străinătate

Liviu Dragnea a revenit în spaţiul public cu un mesaj de Anul Nou. „României îi doresc în 2024 să scape de toţi trădătorii şi vânzătorii de ţară. Românilor, le doresc multă sănătate şi bunăstare. la mulţi ani!”, a transmis fostul lider al PSD într-un mesaj pe reţelele de socializare.

Potrivit surselor Gândul, Liviu Dragnea a trecut la final de an 2023 printr-o situație medicală critică, în străinătate, dar medicii de acolo au intervenit la timp și i-au salvat viața. ”Da, Liviu Dragnea a fost internat de urgență, iar pericolul a fost foarte mare. Din fericire, medicii au intervenit la timp și l-au salvat”, au declarat sursele medicale, în exclusivitate.

Gândul a încercat să îl contacteze telefonic pe Liviu Dragnea, dar acesta nu a răspuns apelurilor. Între timp, reporterii noștri au descoperit că fostul lider PSD a revenit în România.

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, de Anul Nou. ”Am credința că 2024 va fi un an mai bun pentru noi”

În luna septembrie a acestui an, în mass-media au apărut informații contradictorii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. S-a vorbit despre un posibil atac vascular cerebral și despre o internare de urgență, numai că însuși Liviu Dragnea a dezmințit toate zvonurile.

Fostul președinte PSD a oferit lămuriri cu privire la starea sa de sănătate, alături de o scurtă înregistrare video, pe contul său de Facebook.

”În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false. Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris Liviu Dragnea, pe contul său de Facebook.

Mesajele lui Putin şi Zelenski de Anul Nou. Ce se întâmplă cu războiul Ucraina în 2024

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat de magistraţii ICCJ, în data de 27 mai 2019, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. El a fost eliberat condiţionat, pe data de 15 iulie 2021.

Ulterior, şi-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, dar a renunţat la frecvenţa cu care posta reţete, din cauza comentariilor negative.