VIDEO Misiune „specială”! Doi poliţişti au pornit girofarurile cât timp şi-au luat mâncare de la KFC

Doi polițiști locali din Cluj au fost surprinși după ce au oprit neregulamentar mașina de serviciu în zona centrală pentru a merge să-și cumpere mâncare de la KFC. Mai mult, cei doi au lăsat girofarurile aprinse ca pentru o misiune specială!

08 nov. 2022, 17:02
VIDEO Misiune „specială”! Doi poliţişti au pornit girofarurile cât timp şi-au luat mâncare de la KFC
VIDEO Misiune specială! Doi poliţişti au pornit girofarurile cât timp şi-au luat mâncare de la KFC

Misiune specială! Doi poliţişti au pornit girofarurile cât timp şi-au luat mâncare de la KFC. „Dacă eu aș opri acolo cu avariile pornite și aș merge la KFC, ăia doi „polițiști” ar sări cu amenda și ar chema să-mi ridice mașina. Dar ei erau într-o operațiune specială de umplere a burților și atunci totul e permis, girofar, oprit aiurea”, a scris Radu, bărbatul care a surprins cele întâmplate și a publicat ulterior videoclipul pe contul său de twitter.

Citeşte şi: Polițiștii din Vaslui s-au făcut de râs după ce au reținut permisul unui șofer care avea alcoolemia certificată zero: ”Ce să facem dom’le, ceasul rău, pisica neagră”

Primăria oraşului Cluj-Napoca a reacţionat imediat la vederea imaginilor şi a anunţat declanşarea unei anchete, scrie stiridecluj.ro. „Potrivit procedurilor legale, sesizarea a fost trimisă comisiei de disciplină. Aceasta va verifica împrejurările în care s-a petrecut fapta, urmând să stabilească sancțiunea”, este mesajul transmis de primăria Cluj-Napoca.

Citeşte şi: Cum vor arăta noile uniforme ale poliţiştilor. Sindicatul Europol: „A primat cantitatea în faţa calităţii” FOTO