VIDEO Momentul amuzant când un tânăr sare pe geamul unui autobuz STB. Nu se ştie dacă fugea de controlori sau se plictisise în aglomeraţie

Un tânăr din Bucureşti a devenit viralul zilei de Ajun pe internet după ce, aflat într-un autobuz STB prins în aglomeraţia din centrul capitalei, a ales o soluţie haioasă, dar şi periculoasă, de a scăpa de controlori sau de aglomeraţie.

24 dec. 2022, 18:16
VIDEO Momentul amuzant când un tânăr sare pe geamul unui autobuz STB. Nu se ştie dacă fugea de controlori sau se plictisise în aglomeraţie

Isprava tânărului a fost filmată de camera de bord a unei maşini aflată în trafic, în paralel cu autobuzul STB, iar videoul postat pe TikTok a devenit în scurt timp viral şi a adunat sute de comentarii.

Majoritatea comentariilor sunt presupuneri despre ce ar fi putut să-l facă pe tânăr să aleagă această soluţie periculoasă de a scăpa din autobuz.

„București, orașul tuturor posibilităților”, „Nu pare prima oară când face asta, e prea sigur pe e”, „L-a rugat pe șofer dacă poate să-i deschidă și lui geamul între stații”, „Ăsta e din filmul Teroare în Paris”, „Nu e prima dată, că știa unde să pună piciorul” sau „”A împrumutat o geantă” sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Vineri, când se pare că a fost făcută filmarea, traficul a fost blocat mai mult de 4 ore în timpul cercetărilor de la Pasajul Unirii, unde un autocar grecesc a fost strivit sub limitatorul de înălțime de la intrarea în pasaj.

@.i.u.d.a 😂😂😂 #fy #fyp #datenplm ♬ sunet original – IUDA

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR Bărbatul care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii cumpărase excursia din România ca un cadou pentru soţie, rănită şi ea