CUTREMURĂTOR Bărbatul care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii cumpărase excursia din România ca un cadou pentru soţie, rănită şi ea

Un bărbat grec a murit după ce un autocar a fost strivit de limitatorul de înălțime poziționat înainte de intrarea în Pasajul Unirii din București, vineri, 23 decembrie. A

24 dec. 2022, 17:23
CUTREMURĂTOR Bărbatul care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii cumpărase excursia din România ca un cadou pentru soţie, rănită şi ea

Presa din Grecia scrie că bărbatul decedat în accidentul de la intrarea în Pasajul Unirii avea 53 de ani, era din Larissa, iar excursia în București era un cadou pentru soția lui, cu ocazia Crăciunului.

Cei doi soţi au doi copii, o fata de 23 de ani și un băiat de 21. Fata urmează să ajungă la București pentru a asista la repatrierea trupului neînsuflețit al tatălui ei.

Sora bărbatului mort în accident a declarat, pentru SKAI TV, că au primit vestea de la Ministerul grec de Externe.

“Fratele meu a murit. Nu avem multe informatii, doar că Ministerul Afacerilor Externe a luat-o pe fiica fratelui meu care este un copil de 23 de ani. Nepotul meu are 21 de ani. Au vorbit si ne-au spus ieri ca fratele meu a murit. Am a vorbit ieri cu soția fratelui meu, pe la 19:30, nu știa unde este soțul ei, nu știa nimic. Nu i-au spus că a murit”, a sora jurnaliștilor.

Citeşte şi: Se schimbă legea! Puşcărie din start pentru şoferii băuţi care produc accidente mortale

„Trăim o dramă”, a adăugat femeia care a povestit că fratele ei, Nikos, și-a surprins soția cu o excursie la București de Crăciun.

„Vreau să trimită psihologi la copiii fratelui meu care și-au pierdut tatăl și la mama lor”, a spus femeia.

„Vreau să știu în ce stare se află cumnata mea. Vrem să știm cum va veni el aici și vrem ca trupul fratelui meu să vină cât mai curând posibil”, a adăugat ea.

Citeşte şi: Cine sunt cei doi fraţi din Băile Herculane care au murit spulberaţi de un TIR. Nu au avut nicio șansă!