VIDEO Momentul în care bancomatele unei bănci din Otopeni sunt aruncate în aer

Momentul în care bancomatele din Otopeni au sărit în aer a fost surprins de o cameră de supraveghere din apropierea băncii. Explozia s-a auzit de la sute de metri distanță. Hoții sunt căutați de marţi. Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, dar și mai multe probe și au un cerc de suspecți.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 06:52
VIDEO Momentul în care bancomatele unei bănci din Otopeni sunt aruncate în aer

Două bancomate ale BCR au fost sparte, în noaptea de luni spre marţi, la parterul unui bloc din Otopeni. Explozia a fost surprinsă de camerele de supraveghere aflată în apropierea băncii.

 

Oamenii legii, împreună cu efective de pompieri și specialiști din cadrul IGPR, precum și conducerea IPJ ILfov, s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de activități specifice.

„Au fost luate măsuri pentru delimitarea perimetrului și conservarea locului faptei. Din primele verificări s-a stabilit faptul că distrugerile au avut loc la două bancomate ce apartin unei bănci. În cauză, au rezultat numai pagube materiale și nu au rezultat victime”, au transmis poliţiştii.

Polițiștii ilfoveni efectuează verificări și investigații pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept, cât și pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.